İzmir Sohbetleri

Rüzgar ne kadar eserse essin kayadan götürecegi sadece tozdur

Ayakta ölmek diz üstü yasamaktan daha cok onur vericidir

Rüzgar ne kadar eserse essin kayadan götürecegi sadece tozdur

Ayakta ölmek diz üstü yasamaktan daha cok onur vericidir

harikasınız, bayıldım bunlara alkisalkisalkis
izninizle hakediş hakkı size ait olmak üzere kullanırım artık bu sözleri :))
bu arada konu mu açmıştın kapandı ablişim anlamadım ben fisfisfis
fransız oldum birden kaydirigubbakcemile3

Çenebazım başınızdan geçen esrarengiz olaylar diye bir konu açtık biitoomla dün...bugün kaldırmışlar...neden ki acaba ya...moda mesaj yazdım...cvp bekliyom...

ablişim cinlerden, büyülerden, dualardan falan bahsetmek yasak sanırım
bunlar geçtiyse konuda veya tartışma oluştuysa sizden habersiz belki ondandır fisfisfis
dıptısa sorabiliriz gelirse ablacım...

ablişim cinlerden, büyülerden, dualardan falan bahsetmek yasak sanırım
bunlar geçtiyse konuda veya tartışma oluştuysa sizden habersiz belki ondandır fisfisfis
dıptısa sorabiliriz gelirse ablacım...

Belki de ablacım bilmiyorum ama çok ilgi görmüştü...

cin veya büyü yoktu aslında...

Sen geçende profuna'kırldım..etti bir' yazmıştın...ne oldu cnm?kim üzdü seni?:1closedeyes:

desibelcikkk sen nerdesin kuzum yaaa hadi buluşalım yaaa.bak ramazanda geliyo

Nutez 7 sinde gelemem canımsı ben...sen git istersen...müsaitsen...lady ablayla, dıptısı tanırım...çok tatlıdırlar...anne-kızlar zaten...Şenizben 10 ağustosta İzmir vürut edecem...o zaman buluşak...

Belki de ablacım bilmiyorum ama çok ilgi görmüştü...

cin veya büyü yoktu aslında...

Sen geçende profuna'kırldım..etti bir' yazmıştın...ne oldu cnm?kim üzdü seni?:1closedeyes:

tüh ben de okuyabilseydim keşke, geç kalmışım kaydirigubbakcemile3
neyse açılırsa okurum, bu konular merak uyandırır gerçekten
ablam kırılma meselesinde sanırım ben de birazcık haksızım, ondan sildim zaten yerimseniben
yani karşılıklı alttan almama sonucu oluşan bir kırgınlık :çok üzgünüm:

Nutez 7 sinde gelemem canımsı ben...sen git istersen...müsaitsen...lady ablayla, dıptısı tanırım...çok tatlıdırlar...anne-kızlar zaten...Şenizben 10 ağustosta İzmir vürut edecem...o zaman buluşak...

olur ablacık ben gideyim senin yerine ve bitoşun yerine :lepi: allahın izniyle.sen gel ozamnada bir kaçamak yapalım amii kaydirigubbakcemile5 cokacimcoook

olur ablacık ben gideyim senin yerine ve bitoşun yerine :lepi: allahın izniyle.sen gel ozamnada bir kaçamak yapalım amii kaydirigubbakcemile5 cokacimcoook

Git git nutezcim...benden çok selamlar söyle...harika insanlar lady ablayla dıptısım..ben gelince buluşuruz konakta fln...ok...zemuszemus

Kızlar ben çıkıyorum...trafik kursu var..akşam dersine gidecem...gece burda olurum...ben gelene kadar kendinize iyi bakın...topiği boş bırakmayın...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…