sağolasın..amaan çeşit çeşit işte bisürü olay mekan
geçmiş olsun sizede
neyse kızlar ben ufaktan kaçar sabah sekizde kalkıom
herksese slmlar buluşma varmız benim yerimede öpün birbirinizi fotolarda el sallayın vs :gitme:
ablam arkadasıda cok sey gordu babası olunceBelki de suyum çok irkildim...uzun bir süre kendime gelemedim...baban da olsa ölmüş olduğunu bildiğinden bir ürperti geliyor...bi de konuşsaydı hastanelik fln olurdum herhall...(
kaydirigubbakcemile3 gerçektende tırsılmayacak gibi değilmiş..Belki de suyum çok irkildim...uzun bir süre kendime gelemedim...baban da olsa ölmüş olduğunu bildiğinden bir ürperti geliyor...bi de konuşsaydı hastanelik fln olurdum herhall...(
amin canım benim:Saruboceq: gerçektende çok acıydı o anı yaşamak ve sonrasındaki emin olana kadar geçen süreç...:1no2:h. b cnm onemlı degıl olur oyle anıden cıkmalar:))
ve cok gecmıs olsun cnm sonu ıyı olsada
yasattıgı sıkıntıgı yetıyo ınsana sonucta evlat(
:roflol::roflol:yav ben o trafiğe kapalı caddedeyim işte ayrıca alaçatı arabayla dolaşılırmı tadımı olur onun peeh
ya iki çocukla tatil yapta noluyo gör ben gittiğime şükrettimkafamçokkarıştı
yav yürü git gece gece neler dio anneeeeee :1ninca:
Yaa sorma walla...uzun bir süre her yerde karşıma çıkacak sandım...keşke çıksaydı dedim ama sonradan...özlem gideriridim hem...kaydirigubbakcemile3 gerçektende tırsılmayacak gibi değilmiş..
uzun bir süre atlatamamışsındır eminimki:teselli:
bende rüyamda ölmüş insanları görüp çok konuşurum onlarla :1ninca:
amin canım benim:Saruboceq: gerçektende çok acıydı o anı yaşamak ve sonrasındaki emin olana kadar geçen süreç...:1no2:
:roflol::roflol:
kızlar berbat uykum geldi ben gitsem ayıp olurmu:kedi: şimdi burda sızcammirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?