İzmir Sohbetleri

sağolasın..
herkez bir tuhaf ama işletmeci olmak daha zor bence allah yardımcınız olsun..
umarım olaysız ve stressiz geçer şu yazın:Saruboceq:.
çeşmeye gelirken gelipte sana süpriz yapmayı çok hayal etmiştim:gitme:
seni fotolardan tanıyorum sen beni bilmiyodun ve karşına çıkıp şaşırtmayı düşünüyordum ama olmadı:gitme:
iyi geceler cnımopuyorumnanaktan
:a015:

selam canım ciğerim...hoşgeldin...nasılsınopuyorumnanaktan

h.b ablam

Belki de suyum çok irkildim...uzun bir süre kendime gelemedim...baban da olsa ölmüş olduğunu bildiğinden bir ürperti geliyor...bi de konuşsaydı hastanelik fln olurdum herhall...(
ablam arkadasıda cok sey gordu babası olunce
gece gece analtmıym zatı esım yok işte yanlızım evde:))

Belki de suyum çok irkildim...uzun bir süre kendime gelemedim...baban da olsa ölmüş olduğunu bildiğinden bir ürperti geliyor...bi de konuşsaydı hastanelik fln olurdum herhall...(
kaydirigubbakcemile3 gerçektende tırsılmayacak gibi değilmiş..
uzun bir süre atlatamamışsındır eminimki:teselli:
bende rüyamda ölmüş insanları görüp çok konuşurum onlarla :1ninca:
h. b cnm onemlı degıl olur oyle anıden cıkmalar:))
ve cok gecmıs olsun cnm sonu ıyı olsada
yasattıgı sıkıntıgı yetıyo ınsana sonucta evlat(
amin canım benim:Saruboceq: gerçektende çok acıydı o anı yaşamak ve sonrasındaki emin olana kadar geçen süreç...:1no2:
:roflol::roflol:

Yaa sorma walla...uzun bir süre her yerde karşıma çıkacak sandım...keşke çıksaydı dedim ama sonradan...özlem gideriridim hem...

kızlar berbat uykum geldi ben gitsem ayıp olurmu:kedi: şimdi burda sızcammirmirmirmir

kızlar gerçektende çıkıyorum ama mecburen bu kez..oğlum uyandı süt yapmam lazım:a015:
hepinizi öptüm iyi gceleropuyorumnanaktan

günaydın izmirin güzel çıtırları. bu aralar erken yattığım için gece sohbetlerinize katılamıyorum. yine iyi kaynatmışsınız. sevilimde gelmiş. ohhh muhabbet çok iyiymiş.opuyorumnanaktan

günaydın güzel izmirin güzel insanları opuyorumnanaktan
susuzluk nasıl gidiyor delikafadulden
ben akşam deli oldum :sinifsinif:
kuyu suyunu açtık borular hava almış 11 e kadar su getirmeye uğraştık naniknanik
su getirene kadar göbeğimiz çatladı mirmirmirmir :roflol:

günaydın hemşerim
erkencisin afacanlar uyutmuyodur kesinnn : )

Yok cnm
daha 1 yıllık evlıyım ben
bıraz daha duralım dıyoruz
sız ne kadar durdunuz
kaÇ ayda hamıŞ kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…