İzmir Sohbetleri

bir gün kontrol için kızımı dr.a götrdük ve ogün tesadüfen kızımın kalbinin delik oldugunu öğrendik..
bu nasıl bir şoktu anlatamm .dr.hemen çocuk kardiologuna gidin dedi sadece bu dr dan rapor getirin emin değilim ama ben yanılmam sanki küçük bir delik var gibi dedi.beni oturttu odasına hiç unutmuyorum sakin ol sakın heyecanlanma belkide önemsizdir dedi. ama dinleyen kim eşimde bende yıkılmıştık ve ilk aklıma gelen rüyam oldu.ogün hemen daha oradayken bir çocuk kardiyolagundan randevu aldık ogün verse ogün gideceğiz ama ertesi gün 3 deydi randevuz ertesi güne kadar ne uyuduk nede yemek yedik eşimle ayakta duramıyoruz okadar yıkıldık sersem gibiydik bütün gece ağlamıştık hayatımın en kötü günüydü.kızıma bakıp bakıp ağladım bütün gün ve gece.bizi neler bekliyordu bilmiyorduk
neyseki dr. gittik ve neredyse çekaptan geçti kızım ama önemli hiçbirşey çıkmadı.kalbi gerçektende delikmiş ama çok küçüktü ve kendiliğinden kapandı çok şükür:Saruboceq:[/QUOTE]

Çok geçmişler olsun canım yaa...bazen küçük çocuklarda doğumsal olup ilerleyen zamanlarda kapanıyprmuş..geçenlerde oğlumda anlatmıştı böyle bir kız çocuğunu...

bu hafta 3 günlük bir kaçamak tatil yaptık çeşmedeydim.heryerini karışladık diyebilirim.biz merkezde kalırdık genelde ama bu kez boş yer bulamadık hiçbir otelde:1no2: çiftlikköyde kaldık çok yakındı merkeze ama bir ara alaçatıya gidelim dedim eşime zor geldi otara dönmek çok yorulmuştuk bir an önce yerleşmek istedik.ertesi gün geldik sizin oaraya ama ara ara bulamadım nerdesiz siz ya?? ben internettende bakmıştım harika bir mekanmış sizin ora..mafoldumben varya sokaklarda bile gözüm seni aradı resmen:gitme:

delikafaduldenamaniiiin kim gelmişzemuszemus ya bitsin bu tatil ben gerçektende eski sohbetleri özledim:gitme:
neler yapıyorsun sevom hoşgeldin cnm benmopuyorumnanaktan

çalışıom işte yaa napiim stres diz boyu valla gerildim bana göre deil anacı turizm sektörü felaket herkes çakal insaniyet ar gurur yok kimsede tipten çalan mutfağa 10 kg mal söleyip 5 kg mını dışarı satan ne ararsan var içim almıo artık ya

Çok geçmişler olsun canım yaa...bazen küçük çocuklarda doğumsal olup ilerleyen zamanlarda kapanıyprmuş..geçenlerde oğlumda anlatmıştı böyle bir kız çocuğunu...[/QUOTE]
amin canm sağolasın:Saruboceq:

yahu nasıl bulamıyonuz sen eltin ikinizde görmemişiniz kocaa mekan nasıl bulamıonuzki burda kırmızı başka yer yokki resimleride görmüşün hayretsiniz yanii
sibeel hani geliodun

:1shok::1shok::1shok: aaa bu ne yawww...

yahu nasıl bulamıyonuz sen eltin ikinizde görmemişiniz kocaa mekan nasıl bulamıonuzki burda kırmızı başka yer yokki resimleride görmüşün hayretsiniz yanii
sibeel hani geliodun

biz nişan yaptık bu ara oğluma... ondan çıkamadım...ramazanda gidecem çeşmeye...biraz günaha gireyim dedim hehehehe...:roflol::roflol:

biz nişan yaptık bu ara oğluma... ondan çıkamadım...ramazanda gidecem çeşmeye...biraz günaha gireyim dedim hehehehe...:roflol::roflol:

hayırlı olsuun tamamıne erdirsin cnm
beklerim ramazanda daha tenha olur sanırım şimdi mıncık mıncık insan

:1shok::1shok: allah yardımcınız olsun:teselli:
bizde sorma çeşmede bir akşam yemeğini merkezde en lüks mekanlardan birinde yedik ve allahtanki hiç et türübişey yemedik. kızımın tuvaleti geldi içeri girdim ama girmez olaydım berbattı içim kalktı hiçbiryere dokunamadık iğrenç heryer.üstelik çiş kokusundanda geçilmiyor.üstelik canlı müzik yaılan bir yer ve oldukçada kalabalık nasıl utanmadan öle olabiliyorlar şaştım ve belediye nasıl denetlemiyor butür yerleri onda ayrıca şaştım bizde esnafız ama ben böle bişey görmedim.:1no2:
ha bu arad yediklerimzden dolayı midemiz bozuldu hemde hepimizin.ödüm patladı dizanteri olacaz diye:1shok:

sibeel hani geliodun
ya evet onlarda bulamamış bizde bulamadık:kedi:
ama arabayla heryere girilmiyor işte bir cadde kapalıydı trafiğe çarşıda az dolanmadık belediyenin oralarda falan dolandık yani ..
çok güzel alaçatı daha öncede gelmiştim bayıldım evlere ..

Sbluem Alaçatı nasıl güzeldir, kalabalıktır değil mi? HaLamın yazlığı baya uzak ama...Dalyanda...minibüse binip gelirim ben...:))

Son düzenleme:
amaan çeşit çeşit işte bisürü olay mekan
geçmiş olsun sizede
neyse kızlar ben ufaktan kaçar sabah sekizde kalkıom
herksese slmlar buluşma varmız benim yerimede öpün birbirinizi fotolarda el sallayın vs :gitme:

ay tüylerim diken diken oldu resmen yaa:1shok: sibel abla gerçektende gelen babanın ruhumuyduki:uhm:

h. b cnm onemlı degıl olur oyle anıden cıkmalar:))
ve cok gecmıs olsun cnm sonu ıyı olsada
yasattıgı sıkıntıgı yetıyo ınsana sonucta evlat(

Belki de suyum çok irkildim...uzun bir süre kendime gelemedim...baban da olsa ölmüş olduğunu bildiğinden bir ürperti geliyor...bi de konuşsaydı hastanelik fln olurdum herhall...(

iyi geceler bluem...ben buluşmaya katılamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…