İzmir Sohbetleri

suyum hoşgeldin...:)
dıptısım neler oluyor sana...yaşadıklarından sanırım...bir süre sonra atlatırsın canım...kendine dikkat et ciciş...:))

hoşbuldum sibel ablaopuyorumnanaktan
sanada selam kardelen hoşgeldinopuyorumnanaktan
dıptıs geçmiş olsun cnmopuyorumnanaktaninsanın üstünde bir negatif elektirik varsa illaki herşey üst üste geliyor bir süre insanın sabrını zorlayana kadar devam ediyor neredeyse bu böyle..umarım çabuk atlatrsın..

dream life hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
ben iyim sen nasılsınopuyorumnanaktan

hoşbdk su nbr :kedi:
dıptıs seni çok ii anlıorm şuan ben o durumdaym kötükedihüso
ii ne olsun işte geç geldim eve melih uyudu kaldım ben orda mustile bir girdik eve..
sen naptın??
senle benden başkaa kimse yok galiba burdakaydirigubbakcemile3

hoşbulduk sibel abla sende hoşgeldin opuyorumnanaktan
bizde yeni giriyoruz zaten sohbete ..yemek faslı biraz geç bitti anca fırsat bulabildim.benmkisilerde oyun oynuyolar babalarıyla bende dinleneyim dedim biraz:kedi:

bilmiom ki var ama yazan yok .. ii bende dükkana gttm işte sonra enes in uyksuu vardı ya bebek arabasını almamşz ewe geldk uyudu şimdi uyandı oynuolar babsınlan ..

sibel ablam ne kursu kız

merhaba kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan

selam su hoşgeldina.s.

suyum hoşgeldin...:)
dıptısım neler oluyor sana...yaşadıklarından sanırım...bir süre sonra atlatırsın canım...kendine dikkat et ciciş...:))

var aslında sebebide unutmak istiyorummirmirmirmir
ama bu boşanma vs. durumlarıyla alakalı bişi değil
o konuyu ben ordan ayrılırken kafamdan sildimmirmirmirmir

slmmm nasılsnz kzlr

sende hoşgeldin canım a.s.

saol canım evet negatif enerji sardı etrafımı bakalım ne zaman geçecekmirmirmirmir

hoşbdk su nbr :kedi:
dıptıs seni çok ii anlıorm şuan ben o durumdaym kötükedihüso

şöle birini evire çevire dövsem rahatlayacam gibi geliyor sositososito

kardelencim ben sürücü kursunda trafik ve çevre bilgisi dersine giriyorum...öğretici olarak...1.5 ayda bir devre açılıyor...:))

dıptısım hoşbuldumopuyorumnanaktan

kusura bakmayın kızlar kardelenle msnde daldık biraz :kedi:
sibel abla maaşallah sana iyi kurstanda kalmıyorsun
heryere yetişiyorsun haftada kaç saat:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…