ben izmirliyim fakat almanyada yim canim:çok üzgünüm:arkadaşlar genel olarak cogunuz izmirdemi oturuyosunuz acaba :uhm:
sevindim canim benim hayirli olsun iyiyim sükür:Saruboceq:sagol iyiyim abla bugun süsleri falan aldım sen nasılsın
hoşbuldum ama cıkıyorum artık kociş evde artık akşamları pek giremem yarın grşrz inş.kızmadım kaçayım iyi geceler bye
a.s.
buyur gel cnm beklerim hem tanışmış oluruz opuyorumnanaktanbergamayı bılıorm cnm ama hiç detaylı gezmek nasip olmadı :)
hoşbuldum dadlım..opuyorumnanaktankarım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
iyiyim canim sen nasilsin isler bitmiyor valla allah bitirmesin :Saruboceq:kızlar geldim:kedi:
yarın misafim gelecek arada evle ilgileniyorum işlerim bitmedi daha-tatlicadiarzu-
arada forumlara da baktım kaçırdıgım yazılar olduysa kusura bakmayın:gitme:
bitoşum kstmn 37 hoşgeldiniz kızlar iyisinizdir umarımopuyorumnanaktan
karcim canim napiyon güzelim hos geldin hosluklar getirdin bidenemopuyorumnanaktanıyı geceler ızmırın nadıde gzuellerı ıstanbuldan geldım az slm verıp kacam dedıma.s.a.s.a.s
hoşbulduk tatlım..dream <izmirde <balçovadayım...Bakırköyü çok severim ben...Yeşilköy Lisesinde okumuştum...İzmir 9 Eyl.Adalet Yüksek Okulunda okurken eşmle tanıştım...buraya geldim..(
Karcım hoşgeldin bebiş...nasılsın bakem?
karcen kuban olsun balımaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyiyim canim sen nasilsin isler bitmiyor valla allah bitirmesin :Saruboceq:
karcim canim napiyon güzelim hos geldin hosluklar getirdin bidenemopuyorumnanaktan
dream <izmirde <balçovadayım...Bakırköyü çok severim ben...Yeşilköy Lisesinde okumuştum...İzmir 9 Eyl.Adalet Yüksek Okulunda okurken eşmle tanıştım...buraya geldim..([/COLOR][/B]
ah cnm snn için daha bi zor desene memleket özlemibiitoosum: ben izmirliyim fakat almanyada yim canim
kolay gelsın bıtanemm..opuyorumnanaktankızlar geldim:kedi:
yarın misafim gelecek arada evle ilgileniyorum işlerim bitmedi daha-tatlicadiarzu-
arada forumlara da baktım kaçırdıgım yazılar olduysa kusura bakmayın:gitme:
bitoşum kstmn 37 hoşgeldiniz kızlar iyisinizdir umarımopuyorumnanaktan
canim gördüm fatmacim bitanem yazdim yerimsenibenbitoşum hoşgeldin dedim cnm ama görmedin sanırımopuyorumnanaktan nasılsınopuyorumnanaktan
karcen kuban olsun balımaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ıyım ablısım sen nasılsın?..guzelcemmm
Suyum evt ablam...9 eylül...zemuszemusbitoşum görmedin sandım:kedi: özür :kedi:
karcım nereleri gezdin alışverişmi yaptın kızyerimseniben
sibel abla sen 9 eylül mezunumusun:uhm:
hayatının aşkını izmirde bulmuşsun ne güzel :)
gerçi snn için kolay olmamıştır izmire evlenmek.bnm annemde ist izmire gelin gitmiş ama şimdi tekrr istanbuldayız.belki snde bakarsın ist dönersin cnm :)
ah cnm snn için daha bi zor desene memleket özlemi
orda uzun sürelimi kalıcaksın yoksa dönüş düşüncen var mı?
alısverıs yapdgm yerler bellı zara ve boyner balımmkaydirigubbakcemile3bitoşum görmedin sandım:kedi: özür :kedi:
karcım nereleri gezdin alışverişmi yaptın kızyerimseniben
sibel abla sen 9 eylül mezunumusun:uhm:
hayatının aşkını izmirde bulmuşsun ne güzel :)
gerçi snn için kolay olmamıştır izmire evlenmek.bnm annemde ist izmire gelin gitmiş ama şimdi tekrr istanbuldayız.belki snde bakarsın ist dönersin cnm :)
ah cnm snn için daha bi zor desene memleket özlemi
orda uzun sürelimi kalıcaksın yoksa dönüş düşüncen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?