alısverıs yapdgm yerler bellı zara ve boyner balımmkaydirigubbakcemile3
evden cıkdım kagıthaneye gttım ordan leventte metrocıty ye alısverıs yapdım ordan besıktasa amcama ugadım ammamı yedım kaydirigubbakcemile3
ordan ortakoye gettım az hava alam dıye ruhumada alısverıs sart vallakaydirigubbakcemile3
sonra koca kumpır yedım ordan taksıme geldım tatlımı yedım ordan cevahıre geldım kahvemı ıctımkaydirigubbakcemile3
eve geldım ayıpdır soylemesı hepsını mıdem attı gerıkaydirigubbakcemile3
mıdem kabul etmıyo yemek sanırım artıkkaydirigubbakcemile3
ayy yorudum yaakaydirigubbakcemile3
ıznınızle ben kacıyom vallahı ellerım kıpırdamıyo
yorgunlukdan hepınız opuyom tatlı ruyalar dılerım..
abla ya 5 kılo verdım yenı bugun herseye saldırınca :sinifsinifvalla kabul etmez karcim az gezmemissinlmaz:
karcım sağolasınopuyorumnanaktan
bitoşum evet işler bitmiyorki hiç :1no2: hele yazın offf off...
sibel abla ne güzel valla maaşallahvereliniortak
herkezin bir hikaesi var nereden nereye işte
yakında hemde pek yakındakaydirigubbakcemile3Ayy maşallah sana yaw...hazır çıkmışken bi de buraya gelseydin...kaydirigubbakcemile3seni özlemiştim zaten...
benım yanıma gelıykaydirigubbakcemile ablısım sende gelseneopuyorumnanaktanortim nere dönmek istiyon sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:
amınnnnnnnnnnniyi geceler canim benim iyi uykular nurlar icinde kalkarsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
ahh cnm yaa inşallah dönersinevet dönmek istiyorum dreamcım...yeter atık buralar bana...:gitme:
gercekten cok zor fakat benim hayatim burda devam ediyor ,dönmek cok istiyorum canim da benim yavrucuklar okuyorlar simdilik öyle bir sey olamaz kismet artik:çok üzgünüm:
ahh cnm yaa inşallah dönersin
ne kadar zamandan beri izmirde yaşıyosun peki?
inş. bigün snde dönersin cnm buralara.. :teselli:
ya mıdem kotu olunca eve geldımbitoşum inaşşalh dönersin birgün:Saruboceq:
karım maaşallah kız harbiden altını stüne getrmişsin istanbulunkaydirigubbakcemile3
senn mide de sana ayak uydurmuşkaydirigubbakcemile3
sibel ablam bıktınmı izmirden:a015:
bitoşum inaşşalh dönersin birgün:Saruboceq:
karım maaşallah kız harbiden altını stüne getrmişsin istanbulunkaydirigubbakcemile3
senn mide de sana ayak uydurmuşkaydirigubbakcemile3
sibel ablam bıktınmı izmirden:a015:
kız allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3ya mıdem kotu olunca eve geldım
yoksa hayatta gelmeyı dusunmuyodum gıdecek yerler cokdu dahakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?