İzmir Sohbetleri

ablam hoşbuldum iyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
sibel abla harika paylaşımdı çok teşekkürler opuyorumnanaktanne güzel yazmış yazar

desibel ablam döktürmüşsün vallaalkisalkisalkis ay yine duygulandımsenağlama ..cnm ablam iyisindir umarıma.s. öff bitoşuda bi yakalayamadım haaakaydirigubbakcemile ..su ne haber kız fıstık iyisindir umarım opuyorumnanaktan...offf çok sıcak ...

:sinifsinif:yoook ablam nerdeee herşey mğdemi bulandırıyo evde bile rahat değilim mecbur kaldım dün biraz indim akşama kadar şarkülüm kaydı valla:roflol:

ablam hoşbuldum iyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
sibel abla harika paylaşımdı çok teşekkürler opuyorumnanaktanne güzel yazmış yazar

orticim, suyum hoşgeldiniz canLarım...nasılsınız bugün?

iyiyim sükür canlarim oturdum yorgunluk gideriyorum kahvemide yaptimzemuszemusgelin beraber icelim canlarim:içelim:kusum canim burdayim arada geziyorum bakiniyorum nasilsin bu gün opuyorumnanaktan

bitoş rastlaştık yanim sonunda opuyorumnanaktanohh şöyle bi öpeyim seniii.
firstladyim ablam nasılsın btanemŞeniz

tünaydın izmirin incileri. kuşum gerçekten hava çok bunaltıcı. markete gitmem lazım gözüm kesmiyor. markette evimin karşı tarafında üstelik. kaydirigubbakcemile3 biri beni kışkırtması lazım ki ben evden çıkayım.mafoldumben

sibel ablam hoşbuldumopuyorumnanaktaniyim sen nasılsın??
kuşum lady ablam hoşgeldiniz nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
kuşum beni şok ettinkaydirigubbakcemile3 neler konuşmuştuk oysa duyunca çok şaşırdım.birde bitoşum geldiğinde sen böle pek bir şiştin ben sana demiştim hatrlıyonmu kaydirigubbakcemile3
ne kadarlık şimdi bu bebiş kaç haftalık:uhm:
ne olursa olsun hayırlısı olsun allah sebepsiz hiçbirşey yapmaz çok iyi oldu bence demekki böylesi hayırlıymış:1hug:

su canım hoşbuldum. sıcaklarla uyuşmuş vaziyetteyim.

sizlerle bu resmi paylaşmak istedim. "kroyum ama para bende " sözüne benzettim.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…