İzmir Sohbetleri

ay ledy ablam güldürdün beni espiri süperdikaydirigubbakcemile3:lepi:
bitoşum kus nereye kayboldu hemen:uhm:
sibel ablam dondurmada kahvede süper emeğine sağlıkopuyorumnanaktan
keşke otursakta bir sabah kahvesi içsek kızlar:gitme:
dün benim kahve günümdü bu saatlerde hala laflıyorduk

Resmin Büyük Halini Görmek ıçin Buraya Tıklayın

Kızlar haLimize şükredelim walla...bakın neler var...:):):)

ooh ablalarım kahveler içilmiş, espiriler patlatılmış, keyifler yerinde anlaşılan :teytey:
ben denize adımımı attım ama haftaiçi buraya çakılıyız işte kaydirigubbakcemile3
napalım kısmet...

kızlar ben çıkıyorum bebişlerin yemek vakti birazda oyun oynarızopuyorumnanaktan
:a015:

Çenebazım sen bile uzaklardan geldin KUşadasına, biz gidemedik....(ne iyi ettin de geldin ama öncelik senin hakkın çalışan olarak...:))

Çenebazım sen bile uzaklardan geldin KUşadasına, biz gidemedik....(ne iyi ettin de geldin ama öncelik senin hakkın çalışan olarak...:))

ablacım biz ofiste yoruluyosak siz her yerde yoruluyosunuz...
asıl sizlerin hakkı, inşallah gidersiniz, ben izmirde olsam her haftasonu orda olurdum :1rolleyes:

Bızde pazar kuŞadasına gıtmek ıstıyoruz bakalım nasıl olcak
bı aksılık olmazsa mıllı parkta olucaz

bu sene gidemem. anacım gel diyor. ancak seneye gelebilirim diyorum. onlar eylül sonuna kadar altınoluktalar.senağlama
bu sene işlerimizi yoluna koymamız gerekiyor. ayrıca kedim var. onu bırakamıyorum. ben olmayınca çok ağlıyor ve hırçınlaşıyormuş. seneye araba almam şart oldu. kedimi otobüslerin bagajına veremem. gideceğim yere onuda götürmem gerekiyor.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…