İzmir Sohbetleri

Ben de biraz uyuyayım dedim...hava da kapalı teminden beri...bir telefon geldi...bıdı bıdı bıdı...uyku muyku kalmadı...(

aaa maşallah herkesçikler burdaymış...ben de kursa gidiyorum...akşama burda olurum canlarım...:))
aksama görüsürüz ortm kolayliklar gelsinopuyorumnanaktan
Ben de biraz uyuyayım dedim...hava da kapalı teminden beri...bir telefon geldi...bıdı bıdı bıdı...uyku muyku kalmadı...(
aynen valla ortim tam uyumusum banada telefon geldi tamam uyku kacti:1no2:
bnde iyiyim cnm opuyorumnanaktan
bı dün akşam giremedim ama muhabbet almış başını gitmiş yine maşallah =))

aksamlari daha cok konusuluyor canimopuyorumnanaktan

ehh tabi bu saatte herkesin kendine göre işleri var cnm normaldir.akşam daha rahat oluo herkes :)

kızlar slmmmzemuszemus..ya ben gidemiyorum buluşmaya kızlar ya :çok üzgünüm: bu sabah 5 de kalkıp teyzemin ameliyatına gittim inanılmaz uykusuzum yani..yarında bizim araba birine gelin arabası olucak benim adamda evde olucak bütün gün :sinifsinif: vesselam ben gidemiyorum şu çok istediğim buluşmaya nedir bu kısmetsizliğim benim ya...:uhm:

selam canim gecmisler olsun insallah en yakin zamanda iyilesir:Saruboceq:
tekrardan slm kızlar :)
kimsecikler yok bu akşam buralarda :uhm:

evet canim bende yeni geldim bilgisayar meskuldu opuyorumnanaktan

sagol canimcim oturuyorum valla ne yapayim bir gün daha bitti birazdan yatacagim hep ayni sey neyse rabbim kötülük vermesin ugrastiracak sagligimiz yerinde olsunda böyle olsun sen okuyormusun canim

oooooooooooo ortimde gelmis kafadarlar bulustu valla süperrrrrrrrr yatmadan biraz sohbet edekkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…