İzmir Sohbetleri

bizde göcmeniz babamlar yugoslavya göcmeni babam iki yasindayken gelmisler izmire

evet ben almanyaya gelin geldim 24 senedir almanyada yasiyorum

Canım resimdeki sensen çok genç gözüküyorsun.Ben en fazla 30 sandım seni:sinifsinif:

Gurbette kötüdür canım ya.Gerçi alışmışsındır ama..

GÜnÜn sÖzÜ

[ı]bır kızın en gÜzel Çeyızı ÖpÜlmemıŞ dudaklarıdır[/ı]

selam izmirin kokoş garularuuuuu zemuszemusnerdesiniz siz yaaaawwww:umursamaz: su35 garusu,kardelen garusu,kibele garusu olmaz.....süslüsü ,,anam illede sbulem ,,,bitoşukoşum buralarda herhal desibelim nirdesin halikarnaslarda unuttun bizi....lmaz:yaaaww yalınımda var hemi....ya işte yakalamıyacammı ben sizi...mafoldumben

merhaba kızlar neler yaptınızopuyorumnanaktan
jazmin dikilidenmisin cidden ne güzel bende bergamalıyım kardelenle eltiyiz ayrıcazemuszemus dikilide bizimde yazlık var gelirsen bizde 3müz buluşabiliriz:lepi:vay be nerden nereyekaydirigubbakcemile3

kızlar bende bugün ayılamadım hala dünün yorgunlugu var üstümdemirmirmirmir
dün çarşıdaydık bütün gün neredeyse :sm_cool:

kuuşum allah iyiliğini versin emi :roflol:
saymış dökmüş birsürü yine:roflol::roflol:
kız yumurtlamakmı dedinkaydirigubbakcemile3 aman ha ağzından yel alsınkaydirigubbakcemile3
dün dr.daydım daha bişey yok yani:lepi: ama senin kast ettiğin türden bişeyler yumurtlarım bir ara belkimdelikafadulden yeni tarifler ekledim aklında bulnsunyerimseniben

sahi sibel abla nerelerde bilen varmı:uhm:
bitoşumlada denk gelemiyoruz artıkmafoldumben

Merhaba canım.Çok memnun oldum tatlım.Umarım buluşurz canım,süper olur hem de:lepi:
Ama ben haftasonu tatili için geleceğim.Siz nerede kalıyorsunuz söleyin bakem,ben kocişten kaçabilirsem gelirimkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…