Merhaba canım.Çok memnun oldum tatlım.Umarım buluşurz canım,süper olur hem de:lepi:
Ama ben haftasonu tatili için geleceğim.Siz nerede kalıyorsunuz söleyin bakem,ben kocişten kaçabilirsem gelirimkaydirigubbakcemile
bende çok memnun oldum canımopuyorumnanaktan
kardelenlede konuşuruz denk gelirsek eğer pazar falan ayarlamaya çalışabiliriz kısa süreli olsa ..ben zaten dikilide değilim şu an kardelenim kalıyo yazlıkta ama haberleşiriz. .eger gidersen onla görüşebilirsiniz onların polyakta cafe var zaten tam merkezde yol üstünde ..eğer pazar falan görüşürseniz ozaman bende gelebilirim tabi:sm_cool:
kaydirigubbakcemile5
pazarda kocalardan kaçıp nasıl buluşcaz:uhm:
kaydirigubbakcemile3
canım konu sahibesi geldi bak kaydirigubbakcemile3 cafeyi sana anlatr şimdi:lepi:Canım ben Pazar öğlen dönücem İzmir'e:gitme: Polyak'ı biliyorum;ama cafe tam olarak nerede?
benimkisi alıştı kaydirigubbakcemile3 ama ona pazar günü sen az dur şurda ben gidip kk dan bir arkadaşımla buluşcam desem aynenkaydirigubbakcemile3
Ben kocişe kk dan desem beni napar bilememkaydirigubbakcemile
iyi insan lafının üstüne gelirmiş hoşgeldin anlat şimdi kaydirigubbakcemile5canm bizim yazlk diklinn içinde ama annemin polyakta aynı zamnda cafe miz de var polyakta yol üstü hemn sen tam olarak nereye geliosn
Canım resimdeki sensen çok genç gözüküyorsun.Ben en fazla 30 sandım seni:sinifsinif:
canim resimdeki kizim ben 46 yasindayim yerimseniben
Gurbette kötüdür canım ya.Gerçi alışmışsındır ama..
nutezcim canim selamlar nasilsinopuyorumnanaktanslm güzel bayanlar ,,
bitoşum slm sanada ,,
sibel ablam gelmedimi,,
kusum ablasinin güzeli bir ara burdaydim sonra yattim uyudum canimopuyorumnanaktanselam izmirin kokoş garularuuuuu zemuszemusnerdesiniz siz yaaaawwww:umursamaz: su35 garusu,kardelen garusu,kibele garusu olmaz.....süslüsü ,,anam illede sbulem ,,,bitoşukoşum buralarda herhal desibelim nirdesin halikarnaslarda unuttun bizi....lmaz:yaaaww yalınımda var hemi....ya işte yakalamıyacammı ben sizi...mafoldumben
kardelen canim oh ne güzel yazlikta valla keyif yap bir güzelopuyorumnanaktanslmmm canlarım nasılsnz
canm merhb.. dikli mi dednn .. ben de bergamalym ve şuan diklide yazlktaymm:))
canım konu sahibesi geldi bak kaydirigubbakcemile3 cafeyi sana anlatr şimdi:lepi:
benimkisi alıştı kaydirigubbakcemile3 ama ona pazar günü sen az dur şurda ben gidip kk dan bir arkadaşımla buluşcam desem aynen
:1shok: böle olur...sırnaşık şey
neyse cnm denk gelirse görüşürüz kasıntı yapmayalım hiç kendimize:teselli:
iyi insan lafının üstüne gelirmiş hoşgeldin anlat şimdi kaydirigubbakcemile5
birde bizim yazlığın otaraflara ne deniyo sen biliyondur ben bilmiyom valla:kedi:
canım burda kankiler,ortiler,hemşolar,eltiler... pek bir bolkaydirigubbakcemile3Ohooo kankİlİk
hemŞerİlİk aldı baŞını gİdİyo maŞallah
bitoşum bende seni özledim opuyorumnanaktancanim nasilsin gülüm seni görmek cok güzel valla özledim yaaaaopuyorumnanaktan
Ay ben kopmuşum da:kedi:
Canım ben Dikili'nin girişine gelicem(Çandarlı tarafından).Ama Polyak tarafına sürüklerim kocişi:) Dikili'den eski bir arkadaş numerosu yaparım:roflol:
Bizden korksunlar vallakaydirigubbakcemile3
canm anladm .. bizim diklide ki ew de çandarlı-izmir yolu üzernde .
ama cafeye gelisenz annm duruo tuğba nerde nersn de grsrz :))
kuşum konu yumurtladım zaten sen yokken yine benkaydirigubbakcemile3 neyse sonra bakarsın..kız su sen yumurtlama artıkın zati...delü garuuu konu yumurtlarsın sen diye söyledim....ansiklopedi gibin hatunsun valla..
kusum bir türlü rast gelemiyoz kiz dünde bizimki olmustu sinirden öldüm valla:jeyyar:yicem yakında bu modemide pc yide manyak arada bi gidiyo geliyo...
kuşum konu yumurtladım zaten sen yokken yine benkaydirigubbakcemile3 neyse sonra bakarsın..
bende kızla mutfaktayım çıkamadım hala kaç saatdirkafamçokkarıştı
dün kıza oyuncak pasta kek kalıpları ve malzemeleri aldıkdelikafadulden görcen aynı gerçek gibiler zaten teflon fırına falanda giriyokaydirigubbakcemile3 bildiğin bizim aletlerin minyatürü ...sabah beri bişeyler yapıyoz sözde ama oyun oynuyoruz yanikaydirigubbakcemile3 gidiyorum hadi şimdi kızcak yine:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?