ahhh jasminim hiç sorma ..yaaa ne yapalım artık çekicez neticesi güzel olcak eee gülü seven dikenine katlancak artık Allah onu korusunda ben böyle çekeyim ...
Evet canım neticesi güzel olacak inşallah.Umarım çok çekmezsin canım.:Saruboceq: Genelde 4. ay itibariyle kesiliyor diyorlar.
Bu arada arkadaşlara katılıyorum canım..Eskisinden güzel olmuş imzanyerimseniben
canlarım nasılsnz ben izmirdeyim bayraklıda şuan bornovaya bir tanıdğa gidiorz .. çok öptm sizi slm verdm ve çıkamam grerk muckss
jasmin teşekkür ederim cnm iyi bunun beğenildiğine sevindim ..ay valla özür dilerim ben hepinizden yaa çirkindi hakikatten ...
kardelenim yaaaa off sen izmirdesin seni göremiyom kızzz ...
ben geldimmm.opuyorumnanaktan:lepi:
bu aralar eve hasret kaldım kızlar. işlerimiz için koşturup duruyorum. öğlen vakti eve gelebildim. bu sıcakta insan dışarı bile çıkmak istemiyor. mecbur olunca çıkılıyor. bir türlü işimizi yoluna koyamadık.kafamçokkarıştı
Hayırdır abla ne işleriniz var? :uhm:inşallah kısa sürede halledersiniz...:Saruboceq:
fatura gibi işler. interneti sınırsız yapma çabalarım. yani kısaca evle ilgili koşturma.delikafadulden:roflol:
Kolay gelsin ablacım...senin şu imzandaki kedi-fare gifine bayılıyorum ya..hihoyyyt.kedicik nasıl da kapılmış oraya...delikafadulden
ooh çaylar kahveler, ablalar opuyorumnanaktan
ben de şimdi çayımı aldım, az dinleneyim dedim, başım çok ağrıdı :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?