İzmir Sohbetleri

ahhh jasminim hiç sorma ..yaaa ne yapalım artık çekicez neticesi güzel olcak eee gülü seven dikenine katlancak artık Allah onu korusunda ben böyle çekeyim ...

ahhh jasminim hiç sorma ..yaaa ne yapalım artık çekicez neticesi güzel olcak eee gülü seven dikenine katlancak artık Allah onu korusunda ben böyle çekeyim ...

Evet canım neticesi güzel olacak inşallah.Umarım çok çekmezsin canım.:Saruboceq: Genelde 4. ay itibariyle kesiliyor diyorlar.

Bu arada arkadaşlara katılıyorum canım..Eskisinden güzel olmuş imzanyerimseniben

canlarım nasılsnz ben izmirdeyim bayraklıda şuan bornovaya bir tanıdğa gidiorz .. çok öptm sizi slm verdm ve çıkamam grerk muckss

Evet canım neticesi güzel olacak inşallah.Umarım çok çekmezsin canım.:Saruboceq: Genelde 4. ay itibariyle kesiliyor diyorlar.

Bu arada arkadaşlara katılıyorum canım..Eskisinden güzel olmuş imzanyerimseniben

jasmin teşekkür ederim cnm iyi bunun beğenildiğine sevindim ..ay valla özür dilerim ben hepinizden yaa çirkindi hakikatten ...

kardelenim yaaaa off sen izmirdesin seni göremiyom kızzz ...

canlarım nasılsnz ben izmirdeyim bayraklıda şuan bornovaya bir tanıdğa gidiorz .. çok öptm sizi slm verdm ve çıkamam grerk muckss

Görüşürüz canım...

jasmin teşekkür ederim cnm iyi bunun beğenildiğine sevindim ..ay valla özür dilerim ben hepinizden yaa çirkindi hakikatten ...

kardelenim yaaaa off sen izmirdesin seni göremiyom kızzz ...

Canım özür dilenecek birşey yok ki...O anki psikolojiyle koymuşsun zaten:teselli:

selamlar...oğlum ders çalıştı pc de bugün...ben de şimdi girebildim....nasılsınız? çalışanlara iyi çalışmalar diliyorum...
kuşum iyi olmuş gifin şimdi...teşekkürler eline sağlık...ben kendi adıma değil de senin için huzursuz olmuştum...

Bu kırmızı gonca hepinizi gelsin benden...sizi seviyorum...opuyorumnanaktan

bu aralar eve hasret kaldım kızlar. işlerimiz için koşturup duruyorum. öğlen vakti eve gelebildim. bu sıcakta insan dışarı bile çıkmak istemiyor. mecbur olunca çıkılıyor. bir türlü işimizi yoluna koyamadık.kafamçokkarıştı

Hayırdır abla ne işleriniz var? :uhm:inşallah kısa sürede halledersiniz...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…