İzmir Sohbetleri

kuşum bende cuma aliağada sılanın konserdeydim kocişle:asigim:
çocukları annaneye bıraktıkyerimseniben
süperrrrrrrrrrrdiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
cumartesi akşam yemeğine çandarlıya gittik kayınvalideciğimeyerimseniben11 gibide çandarlıya geçtik saat 2 ye kadar gezdik süperdiii:lepi:
o gece köye gittik annemlerin ev boş orda yattık annemler yazlıktalar şakranda..sabah amcamlarda kahvaltı yaptık.sonra şakrana gittik ordanda foçaya geçtik akşama kadar bizde foçadaydıkdelikafadulden niye görmedim ben seni kız:çok üzgünüm:
o yollarda sen mahf olmadınmı yaa:1shok: ben bir kere hamileydim benm kıza öldüm bittim eski foçaya gidene kadarkafamçokkarıştı

bitoşuuuummmmmmm benem neler yaptın çok özledim seni yaa sarıyla konuşmuşsun söyledi valla bende istiyom yarın ara da sesini duyayım..

ohhhh sefan olsun yavrusum yaaa benim yerimede gez bizimkilerde dedi şuraya gidelim buraya gidelim..diye sadece yattım valla bugünden beride yatıyom...eskiyemi gittiniz biz çarşıya hiç inmedik bu hafta cnm ..

ay deme kız öle sibel abla sonra gelinlerin beni sevmezler birde:kedi:
bodruma benmkisi çok istedi bu sene ama bana zor geldi 2 çocukla okadar uzaga gitmekkafamçokkarıştı
bizde gecen hafta çeşmeye gittik iştekaydirigubbakcemile2 ama çokta güzel geçmişti..
denize niye girmedin begenmedinmi yoksa:uhm:
sana sorduguma bakma bende ne ayvalığı kaldı ne foçası ne çeşmesi yazlıklarda öle ama bende bir kere bile denize girmedim daha:kedi:
ben eylülü bekliyorum millet gitcek evlerine deniz bana kalcakdelikafadulden
şimdi çeşitli hastalık var heryer dehşet kalabalık:gitme:
kız su35 garusu burdayız yaaa görmüyonmu...
ben geldim yazdım yazdım cvp veren yoktu niye yazmıyon madem kız burdasında:mymeka:
canim nasilsin bidenem iysindir insallah iyi geceler öptümopuyorumnanaktan

canim nasilsin hayirlisi iyi gezmeler canim iyi tatiller öptüm cokopuyorumnanaktan
bitoşum iyim ablacım aynen anlattıgım gibi işte kafamçokkarıştı
yorgun geçti bu yaz benim için-tatlicadiarzu-
eve gel çamaşır yıka valiz hazrla temzlk yap git ...hep aynı tempodaydım koca yaz nerdeyse..kafamçokkarıştı

kuşum biz yenifoçadan girdik eskiye kadar gittik arada da bir koya girdik..manbo beach clup var hani oraya işte.ama fazla kalmadık çıktık..
eski foça iğrençti iyiki inmedin çarşıyakaydirigubbakcemile3
rock festivali varmış:1shok:
ama aman allahım oda ne dedim resmen :1shok:
yer göz insan kaynıyo tırstım zaten inmeyelim hiç dedim benmkisine çocuklarda vardı çeşitli hastalık mikrop var..allah korusun..
bu yaz okadar yer gezdim ama hiç görmediklerimi foçada gördüm :sinifsinif:

güzeller ben kactim internet fena canimi sIktI iyi geceler hayirli sabahlar fatmacim iyi tatiller canimopuyorumnanaktan

ortim caney bu gün fazla giremedim yarin görüsürük iyi geceler opuyorumnanaktan

ben geldim yazdım yazdım cvp veren yoktu niye yazmıyon madem kız burdasında

kız su35zemuszemus senin ;elekçi garusu gibin gezmekten gözün dönmüş ayooolllll...bağırıyoz bağırıyoz duymuyon...kaydirigubbakcemile3

kuşum gitme dicem ama gitde dinlen :a015:
canım rahatsızlıkların umarım çok uzun sürmez:teselli:
eğer sabahları bulantıyla uyanıyorsan yatagının yanına çubuk kraker veya galeta krakerlerden koy.hemen kalkar kalkmaz otur ve bir tane ye mide bulantısı olmuyor ozaman ve çok yavaş kalk yataktan..
dr.um bana hep öle derdi..
çok zor valla allah yardımcın olsun:teselli:
canının istemediği birşeyi sakın kendini zorlayıp yeme sonra için hiç istemez..
bu bir süreç canım unutma bunu..:teselli:

ayyy suyum bee ben kızımda aralıksız 9 ay çektim bunu :CüvCüv:böyle inşallah buda olmaz ...sabahları krakerler var yanımdayerimseniben(mahalle bakkalı gibi baş ucum):roflol: ama pek bişeye yaramıyo lmaz:nefes alıp veriyorum felan ama hepsi havagazı cnm..kafamçokkarıştıkurtadam gibin oldum heee nerde pis uyuz bi koku var hemen geliyo burnuma...:sinifsinif:

güzeller ben kactim internet fena canimi sIktI iyi geceler hayirli sabahlar fatmacim iyi tatiller canimopuyorumnanaktan
ortim caney bu gün fazla giremedim yarin görüsürük iyi geceler opuyorumnanaktan
güle güle bitoşum:a015:
netde bazen sinir ediyo insanı arada benmde oluyo..
iyi geceler ablacımopuyorumnanaktan
kız ne zaman yazdın da cvp vermedim ben sana:kedi:
bir ara geldim sonra yemek için ıktım hemen ama çabucak döndüm siz sayfa bile atlamamışınız:1closedeyes:
iyi geceler mutlu sabahlar sagliklarla dolu yarinlar canlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:a015puyorumnanaktanŞeniz

kızlar benim de net bir alem oldu ya...gidip gelio...fena sinir etti beni...
senindemi sibel abla yafisfisfis
dünde benmkisi öledifisfisfis
birileri bişeymi yapıyo acaba yine:uhm:
ay deme kız 9 aymı :1shok:
aman allah korusun be cnm inşallah buda ona benzemez:Saruboceq:
çok zor valla ben her ikisinde de 3.5 ay çektim:1no2: ama sennki daha zormuş:teselli:

kızlar benim de net bir alem oldu ya...gidip gelio...fena sinir etti beni...

ayyy bende deeli oldum yaa nereye girsem sayfa erişilemiyo diyooo..net gidiyo geliyo....

atladık yaaawww işte bakkkkk......hıhıhıhıh cnmsın yaa kaydirigubbakcemile3gülmek geldi içimden yaa sana bulaşmak hoşuma gidiyo kızzopuyorumnanaktankocaman öptüm seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…