kuşum bende cuma aliağada sılanın konserdeydim kocişle:asigim:
çocukları annaneye bıraktıkyerimseniben
süperrrrrrrrrrrdiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
cumartesi akşam yemeğine çandarlıya gittik kayınvalideciğimeyerimseniben11 gibide çandarlıya geçtik saat 2 ye kadar gezdik süperdiii:lepi:
o gece köye gittik annemlerin ev boş orda yattık annemler yazlıktalar şakranda..sabah amcamlarda kahvaltı yaptık.sonra şakrana gittik ordanda foçaya geçtik akşama kadar bizde foçadaydıkdelikafadulden niye görmedim ben seni kız:çok üzgünüm:
o yollarda sen mahf olmadınmı yaa:1shok: ben bir kere hamileydim benm kıza öldüm bittim eski foçaya gidene kadarkafamçokkarıştı
bitoşuuuummmmmmm benem neler yaptın çok özledim seni yaa sarıyla konuşmuşsun söyledi valla bende istiyom yarın ara da sesini duyayım..
ay deme kız öle sibel abla sonra gelinlerin beni sevmezler birde:kedi:suyum maşallahın var yine...benim gelinler senin yarın kadar olsa yeter dermişim...Bodruma gittim bu yaz canım...kuzenlerimin yazlığına...1 hafta kaldım ama ayağımı denize sokmadım...çokça sohbet ettik biz de...opuyorumnanaktan
ben geldim yazdım yazdım cvp veren yoktu niye yazmıyon madem kız burdasında:mymeka:kız su35 garusu burdayız yaaa görmüyonmu...
bitoşum iyim ablacım aynen anlattıgım gibi işte kafamçokkarıştıcanim nasilsin bidenem iysindir insallah iyi geceler öptümopuyorumnanaktan
canim nasilsin hayirlisi iyi gezmeler canim iyi tatiller öptüm cokopuyorumnanaktan
bende iyiyim sibel ablam çok şükür:Saruboceq:ayyy cnm ya birazcık iyi olsaydım buluşurduk valla ama ben berbatım yaa hergün daha kötü oluyom azalır dediler azdı gitti valla...çok öptüm seni.
ablam inşallah beklerim cnm benim çok sevinirim..süper bi doğum süprizi olur bana..bitermi ablam yaa okadar ay böylede giderse mahfoldum demektir...sürekli kötüyüm..
ahh kıyamam sana...yerimsenibensanırım kıpırdayınca geçiyodu...az daha sabır şekercim...kaydirigubbakcemile5
Sağol suyum sen nasılsın? kaydirigubbakcemile5
yorgunum sadecekafamçokkarıştı
kuşum gitme dicem ama gitde dinlen :a015:
canım rahatsızlıkların umarım çok uzun sürmez:teselli:
eğer sabahları bulantıyla uyanıyorsan yatagının yanına çubuk kraker veya galeta krakerlerden koy.hemen kalkar kalkmaz otur ve bir tane ye mide bulantısı olmuyor ozaman ve çok yavaş kalk yataktan..
dr.um bana hep öle derdi..
çok zor valla allah yardımcın olsun:teselli:
canının istemediği birşeyi sakın kendini zorlayıp yeme sonra için hiç istemez..
bu bir süreç canım unutma bunu..:teselli:
güle güle bitoşum:a015:güzeller ben kactim internet fena canimi sIktI iyi geceler hayirli sabahlar fatmacim iyi tatiller canimopuyorumnanaktan
ortim caney bu gün fazla giremedim yarin görüsürük iyi geceler opuyorumnanaktan
kız ne zaman yazdın da cvp vermedim ben sana:kedi:ben geldim yazdım yazdım cvp veren yoktu niye yazmıyon madem kız burdasında
kız su35zemuszemus senin ;elekçi garusu gibin gezmekten gözün dönmüş ayooolllll...bağırıyoz bağırıyoz duymuyon...kaydirigubbakcemile3
:a015iyi geceler mutlu sabahlar sagliklarla dolu yarinlar canlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senindemi sibel abla yafisfisfiskızlar benim de net bir alem oldu ya...gidip gelio...fena sinir etti beni...
ay deme kız 9 aymı :1shok:ayyy suyum bee ben kızımda aralıksız 9 ay çektim bunu :CüvCüv:böyle inşallah buda olmaz ...sabahları krakerler var yanımdayerimseniben(mahalle bakkalı gibi baş ucum):roflol: ama pek bişeye yaramıyolmaz:nefes alıp veriyorum felan ama hepsi havagazı cnm..kafamçokkarıştıkurtadam gibin oldum heee nerde pis uyuz bi koku var hemen geliyo burnuma...:sinifsinif:
kızlar benim de net bir alem oldu ya...gidip gelio...fena sinir etti beni...
güle güle bitoşum:a015:
netde bazen sinir ediyo insanı arada benmde oluyo..
iyi geceler ablacımopuyorumnanaktan
kız ne zaman yazdın da cvp vermedim ben sana:kedi:
bir ara geldim sonra yemek için ıktım hemen ama çabucak döndüm siz sayfa bile atlamamışınız:1closedeyes:
:a015puyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?