İzmir Sohbetleri

atla gel bacu...çok uzun yol deel ki...hatta buluşmaya denk getir..bol bol sohbet ederüz..

bnde çok isterim cnm ama pat die gelemiorum işte
her yaz gelıodum mutlaka bu sene gelemedim.kurban bayramı gibi gelicez heralde.kuzenimin düğünü var cnm.kısmetse o zmn görüşürüz belki :)

ÇOk geçmiş olsun minişe...azı dişleri de sorun yapıodur biraz...artık dinlenirsin bundan sonra..şimdi gelin telaşı başlar...benimki de çalışıor bakalım nasip ablam...:Saruboceq:sınavdan sonra 5 ay mı geçti başlayana kadar?:uhm:

mayısın 22 sinde başladı mecburiye ağustosun 1 veye 2 siydi ilişkisini kesti dünde burda başladı hayırlısı herşeyin inş allah gösterir gelini ufukta görünmüyor

ay kimleri görüyorum. murgizinannesi artık katılmaya başladı. canım ardacığıma geçmiş olsun. öpüyorum onu.

bende bugün nihayet interneti sınırsıza geçme işini halledebildim. ay kaç aydır uğraşıp durmuştum. nihayet sorunu çözümledim.

sibelim resimler harika. keşke hangi semtler olduğunu altlarına yazsaydın. ama tek kelimeyle içim açıldı bakarken.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…