İzmir Sohbetleri

saoln kızlar çok teşkçederim
aslında bnm oğlşn doğm günü yarın tam yarın 21.49 da kutlmk isterdm ama teravih oldğu için kutlymıorm yarın öptm çok oğlşa çorba yapıp gelcm

evet kardelen terafih var bizde düşündük ama herkes anca yarın denk gelebiliyo..zaten kısa bi pasta üfleme faslı olur ...her sene abartılı yapıyoduk ama ..bizde ramazan diye öyle bi aile toplantısı yapıcaz..sahura kadar da otururuz diye düşündük ..ilk sahuru birlikte yaparız dedik..

bizim de ole çok uzun sürecek bişi olmayacak zati canm ama ben ewde yapmak istemedm bii anlamam hizmet tmekten die annemlerin cafe de yapcam diklide garsonlarda var ohh rahatm

bizimde yok kafe mafee
napalım olunca bebek evde kutlarızz
ee kuşuum nassın bebiş napıyo
dün bi arkadaş var 6 aylık hamile
tekmelerini dinledim süper yaaa

ayyy kardelenim benim kız ben sizi çok seviyom yaaa...ama dikilide demi cafeniz biz oralara çok gidiyoruz kız belki gideriz ..tam olarak nerde geçmişte yazılımıydı ...sanki...

ayyy kardelenim benim kız ben sizi çok seviyom yaaa...ama dikilide demi cafeniz biz oralara çok gidiyoruz kız belki gideriz ..tam olarak nerde geçmişte yazılımıydı ...sanki...

bana cvp vermedin :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

COLOR]
bizimde yok kafe mafee
napalım olunca bebek evde kutlarızz
ee kuşuum nassın bebiş napıyo
dün bi arkadaş var 6 aylık hamile
tekmelerini dinledim süper yaaa

cnm bebiş canımı okuyo ama inşallah az kaldı yakında düzelir inşallah..öye avutuyom kendimi..bizimkinin oynamasına daha var...kızım çok hareketliydi onu hissetmek akıllara zarar bişey insan herşeyden kopuyo..dünyan içinde oluyo çümkü.

yamanım nasıl vp vermem ...olurmu ..canımsınız siz yaaa.....özür dilerim sonra yazdım ama renkli olsun istedim ondan..

ŞİMDİ OLDU :jeyyar: BENDE HAMİLELİĞİ EN ÇOK TEKMELERDEN DOLAYI İSTİYORUM
ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU YAA :1rolleyes:

Kıyamam yaa ablamda Öyleydı
bı kusardı duyan bu kız ÖlÜcek derdı
4 ay ıÇı Çıktı resmen kaŞıĞı gÖrse kusardı yemek yumuŞatıcı Şampuan parfÜm hıÇ bı kokuyu ıstemezdı
ama dÜzeldı zamanla

evet bende öyleyim cnm dişlerimi bile fırçalamak eziyet resmen..şimdi domtesi kestim bide tuzladım onu yiyorum ..biraz içimi yatıştırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…