İzmir Sohbetleri

bel fıtığından korktum yürüyemedim. dün dr a gittim. röngen tomorafi çektirdi. bugün sonuçlarda fıtık çıkmadı.kas zedelenmesiymiş.ama yinede ağrıyo.fıtık değilmiş şükür.
:bbo:

Geçmiş olsun canım.Umarım tez zamanda geçer rahatsızlığın.:teselli:

Hoşbulduk Jazmin, nasılsın? Epeydir girememiştim siteye,yeni arkadaşlar gördüm, ne güzeL.a.s

Biz Narlıderedeyiz jazmin.epey aramız varmış:) Desibel ablaya baktım ama sitede yok sanırım şu anda, bana o tavsiye etmişti siteyi.Bu arada adım Anday,24 yaşındayım.:))

Biz Narlıderedeyiz jazmin.epey aramız varmış:) Desibel ablaya baktım ama sitede yok sanırım şu anda, bana o tavsiye etmişti siteyi.Bu arada adım Anday,24 yaşındayım.:))

Evet canım baya varmış aramız;ama olsun ikimizde ızmir'deyiz deği mi?Aramızda sadece bir deniz varkaydirigubbakcemile3

Sibel abla yok sanırım sitede şuan da:sm_confused:

Anday mı?Gerçek ismin mi canım? Gerçekse değişikmiş:)

Ben 26 yaşındayım canım,ismim de nickimden belli zatenkaydirigubbakcemile2

Çok güzelmiş canım.Bebişim olursa düşünebilirim yaniyerimseniben

Beğendiğine sevindim. Şöyle bir hikayesi var ismimin.Babamla annem anlaştıkları sırada babam askere gitmiş.Gitmeden birbirlerine söz vermişler evlenme sözü.Ay ışığında değil tabii kaydirigubbakcemile3ama bu olaya uygun olarak babam düşünmüş kızım olursa koyarım diye...:1rolleyes:

Ne kadar romantik yaaaaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…