Hoşgeldin a.s.
Nasılsın?
sağolasın kardelenim...nasılsın tatlım?opuyorumnanaktanaminnn minn ablacm
hayrlı ramazanlar dilerim
Kibele nasılsın yavrukuşum...opuyorumnanaktanözledik seni aaa...İzmir'in Kızları...opuyorumnanaktan
GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ...
Pazar geceleri banyo yaptıktan sonra TV' de bizimkileri izlemek :
Ertesi gün okul olduğu içinde evde ayrı bir telaş!
Ayyy!! önlükler yıkanır , ütülenir...Tırnaklar kesilir...Pazartesiye yetişecek ödevler son kez gözden geçirilir...
Sonrasında birde parlament sinema gecesi vardı..geç başladığı için izleyemeden sitemle erkenden yatmak zorunda kalmak vardı...
Çok fazla kanal seçeneğimiz yoktu ..Şimdilerdeki gibi bilmem kaç yüz kanal arasındaki karar vermek zorunda kalmıyorduk..O yüzden tatlı geliyordu belki de..herkes aynı şeyi izliyordu..mecbur..Birde dallas,flamingo yolu, şahin tepesi, köleler, küçük ev var benim şu an hatırladığım o yıllardan..Aslında dahası da vardı ancak şu an aklıma ilk gelen onlar...
Şimdi büyüklerimizi daha iyi anlamaya başladım galiba..''Biz eskiden....' diye başlayan anılarını anlatmak isteyişlerini..Zaman o kadar çabuk ilerliyor ki..Sen istemesen de zamanın gerisinde kalıyor yaşadığın bazı şeyler...
Hayat bu işte...Tarih tekerrürden ibaret..Sadece oyuncular değişiyor sahne aynı aslında...
sağolasın kardelenim...nasılsın tatlım?opuyorumnanaktan
Kibele nasılsın yavrukuşum...opuyorumnanaktanözledik seni aaa...
Evt jazmincim...çocuklar asosyal oluyorlar ne yazık ki...senağlamaSibel ablam o kadar güzel bir yazı ki...İnan yüreğim cız etti.Keşke o günleri tekrardan yaşayabilsek:1no2:
Şimdi ki nesil aslında ne kadar şansız...Sadece bilgisayar ve PS oyunlarından ibaret hayatları ve doğru düzgün arkadaşları yok,olsa da konuşacakları doğru düzgün muhabbetleri yok...:gitme:
ne olsun cnm..aynı şeyler...sen anlat bakalım neler yaptın? Nasıl buldun İNG'yi:uhm:kaydirigubbakcemile5 valla ablam alışverişe gtmiştik geldik...sen napıosun ne var ne yokŞeniz
Evt jazmincim...çocuklar asosyal oluyorlar ne yazık ki...senağlama
ne olsun cnm..aynı şeyler...sen anlat bakalım neler yaptın? Nasıl buldun İNG'yi:uhm:
ooooooo kibelecikte gelmis hosgelmis nasilsin canimopuyorumnanaktanİzmir'in Kızları...opuyorumnanaktan
ortim valla cok anlamli bir yazi gecmisi hatirlattin nerde o eskilerde kalanlar zaman cok degisti sagolasinopuyorumnanaktanGEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ...
Pazar geceleri banyo yaptıktan sonra TV' de bizimkileri izlemek :
Ertesi gün okul olduğu içinde evde ayrı bir telaş!
Ayyy!! önlükler yıkanır , ütülenir...Tırnaklar kesilir...Pazartesiye yetişecek ödevler son kez gözden geçirilir...
Sonrasında birde parlament sinema gecesi vardı..geç başladığı için izleyemeden sitemle erkenden yatmak zorunda kalmak vardı...
Çok fazla kanal seçeneğimiz yoktu ..Şimdilerdeki gibi bilmem kaç yüz kanal arasındaki karar vermek zorunda kalmıyorduk..O yüzden tatlı geliyordu belki de..herkes aynı şeyi izliyordu..mecbur..Birde dallas,flamingo yolu, şahin tepesi, köleler, küçük ev var benim şu an hatırladığım o yıllardan..Aslında dahası da vardı ancak şu an aklıma ilk gelen onlar...
Şimdi büyüklerimizi daha iyi anlamaya başladım galiba..''Biz eskiden....' diye başlayan anılarını anlatmak isteyişlerini..Zaman o kadar çabuk ilerliyor ki..Sen istemesen de zamanın gerisinde kalıyor yaşadığın bazı şeyler...
Hayat bu işte...Tarih tekerrürden ibaret..Sadece oyuncular değişiyor sahne aynı aslında...
Haklısın murgiz ablam...şimdi küçük olsalar da yanımızda olsalardı keşke...senağlamaAllah acılarını göstermesin...:Saruboceq:sibelciğim o günleri bir an tekrar yaşadım ne güzel günlerdi çocuklarımız dizimizin dibindeydi şimdi birinin yanındayken diğeri olmuyor yinede canları sağolsun güzel günlermiş mücadeleyle geçmiş tadına varamadık
ortim ben nette başka sayfalarda hep bir şeyler okurum...burdaki sayfamda açık durur..beğendiğimi sizinle paylaşıyorum...kaydirigubbakcemile5iyi yapiyorsun ortim emegine saglikopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?