İzmir Sohbetleri

sol bacağın mı aaa benim de çok ağrıuyor 2 gündür walla...:1shokrti olunca ağrılar da mı ortak oluyo nekaydirigubbakcemile3

bitoşum ne haber..
iyilik canim benim senden ne haberopuyorumnanaktan
sol bacağın mı aaa benim de çok ağrıuyor 2 gündür walla...:1shokrti olunca ağrılar da mı ortak oluyo nekaydirigubbakcemile3

bacagim birde dizimde bir agri var düz yaptigim zaman agriyor valla
herhalde oluyor canimcim gecmis olsunopuyorumnanaktanvereliniortak

Muska Böreği
Malzemeler
3 Adet Yufka
3 Adet Yumurta
1 Çay Bardağı Süt
100 gr. Margarin
1 Kase Ezilmiş Beyaz Peynir
½ Demet Maydanoz
Çörek Otu

Hazırlanışı
Margarini yakmadan eritin. Derin bir kasede yumurtaları (birinin sarısını üzerlerine sürmek için ayırın.), eritilmiş margarini ve sütü iyice çırpın. Yufkaların birini açıp üzerine bu karışımdan sürün. Üzerine tekrar bir yufka serip aynı işlemi uygulayın ve üçüncü yufkayı da sererek üzerine yine karışımdan sürün. Yufkalardan 10 cm genişliğinde şeritler kesin ve ortadan ikiye bölün. Ezilmiş peynirin içine maydanoz kıyarak iyice karıştırın. Şeritlerin ucuna yeteri kadar peynirli karışımdan koyup muska şeklinde sarın. Hazırladığınız muska börekleri yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş fırın tepsilerine dizerek üzerlerine yumurta sarısı sürün. Üstlerine çörek otu serperek 200º C ‘ye ısıtılmış fırında üstleri kızarana kadar pişirin. Not: Böreği muska şeklinde sarabilmek için, yufkanın en uç kısmına iç malzemeyi koyduktan sonra ucunu üçgen şeklinde katlayın. Yufka bitene kadar şeklini bozmadan devamlı üçgen yaparak sarıyoruz.

slmmm
benimde sağ dizim ağrıdı 3 gündür hiç nedensiz ,merdiven çıkarken zorlandım,
şimdi geçti şükür ,,geçmiş olsun sizede

ben geldim kızlar nerdesin...yetişemedim size...ama açar açar sizin notları gördüm..kalbim sizinle..yarın yine burda görüşmek üzere.....

bu arada bn dream_life34 kullanıcı adımı deiştrdim arkadaşlar :))
herkese ii sahurlar.şimdiden Allah kabul etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…