selam günaydın hepinize sizi çoook özledim yaaaawwww herkesi öpüyorum kocamanından..
piştt..izmirli hatunnarım nerdesnz yaa..özledm sizi
kuuuuuuuuuş hoşgeldin nasılsın opuyorumnanaktanbizde seni özledikopuyorumnanaktan
kızlar ev işleri ancak ölünce biter
hergün aynı şeyler sıkılıyorum bazen:umursamaz:
ama mecbur yapıyorumkafamçokkarıştı
jasmincim bende almıştım bir ara oğlum doğdugu zamanlar başedemiyordum 2 çocukla işlerle birde çevre kalabalık hergün misaif uykusuz mahf oluyodum ..iyi oluyoda gene bir çok iş sana bakıyo..neyseki ogünler geride kaldı şimdiki halime çoooook şükür:Saruboceq:
su iyi değilim cnm bugün feci bi ağrı var karnımda kasıklarımda öfff...hayırlısıyla şu günleri bi atlatsamda tadını çıkarsam şöyle yaaa...ulantılarda cabası ...neyse ben yine kaçıyorum..öptüm senide herkeside...
hayır cnm msni pek açamıyorum açsamd hemen kapatyorum ..birazdan bakarım cnm.
selam sibel...nasılsın..
kuşum en zoru hamilelik kıyamam ya geçicek sabır:teselli:
ama o ağrılar insanı moralmanda düşürüyo:1no2:küçük kızçen napıyo iyidr umarım oda nasibini alıyor bu kardeş beklentisinden:teselli:
neyse cnm dinlen bol bol dikkat et kendine bol sıvı al idrar yolu enfeksiyonu olma:tesellida ciddi ağrılara sebep oluyor..
jasmincim haklısın sen çalışıyorsun birde işin cidden zor şart zaten..
sibel abla ben gecen hafta ful yazlıktaydım dün gece geldim ..harika bir hafta geçirdim..
enesin doğumgünüydü geçen çarşamba hafta güzel geçti.. derken misaif ağırladım orda ve ramazan girdi derken bir tatlı koşuşturmaca işte ..güzel geçti bir de son dakka golüm varyerimsenibenbiraz heyecanlıyımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?