İzmir Sohbetleri

kuuuuuuuuuş hoşgeldin nasılsın opuyorumnanaktanbizde seni özledikopuyorumnanaktan
kızlar ev işleri ancak ölünce biter
hergün aynı şeyler sıkılıyorum bazen:umursamaz:
ama mecbur yapıyorumkafamçokkarıştı
jasmincim bende almıştım bir ara oğlum doğdugu zamanlar başedemiyordum 2 çocukla işlerle birde çevre kalabalık hergün misaif uykusuz mahf oluyodum ..iyi oluyoda gene bir çok iş sana bakıyo..neyseki ogünler geride kaldı şimdiki halime çoooook şükür:Saruboceq:

kibelem sende hoşgeldinopuyorumnanaktan
kuş msn açtınmı hiçyerimseniben aldınmı msjımıkaydirigubbakcemile3

su iyi değilim cnm bugün feci bi ağrı var karnımda kasıklarımda öfff...hayırlısıyla şu günleri bi atlatsamda tadını çıkarsam şöyle yaaa...ulantılarda cabası ...neyse ben yine kaçıyorum..öptüm senide herkeside...

selam günaydın hepinize sizi çoook özledim yaaaawwww herkesi öpüyorum kocamanından..

Hoşgeldin canımmmmŞeniz

piştt..izmirli hatunnarım nerdesnz yaa..özledm sizi

Hoşgeldin canım a.s.

Canım evet;ama ben eve git yemek yap ancak oluyor tabii.Haftasonu kociş sürekli gezmek istiyor.Temizlik,bulaşık,çamaşır,ütü nasıl yetiştircem ayrılıyorum yani..:sinifsinif: Arkadaşımın kadını zaten 2 haftada 1 alacağım inşallah.

Geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda geçer tüm sıkıntıların da hamişliğinin tadına varırsın...
opuyorumnanaktan

Sibel ablam ben cumartesi arkadaşlara gittim.Tüm günüm onlarda geçti...Evi bir toparladım tabii sabahtan...Pazarda yine arkadaşlardaydık.Dün gece de yarıma kadar ütü yaptım.:sinifsinif: valla evi topla topla yine aynı sinir oluyorum.Bir de çocuk olsa nolcak acaba

kuşum en zoru hamilelik kıyamam ya geçicek sabır:teselli:
ama o ağrılar insanı moralmanda düşürüyo:1no2:küçük kızçen napıyo iyidr umarım oda nasibini alıyor bu kardeş beklentisinden:teselli:
neyse cnm dinlen bol bol dikkat et kendine bol sıvı al idrar yolu enfeksiyonu olma:tesellida ciddi ağrılara sebep oluyor..
jasmincim haklısın sen çalışıyorsun birde işin cidden zor şart zaten..

sibel abla ben gecen hafta ful yazlıktaydım dün gece geldim ..harika bir hafta geçirdim..
enesin doğumgünüydü geçen çarşamba hafta güzel geçti.. derken misaif ağırladım orda ve ramazan girdi derken bir tatlı koşuşturmaca işte ..güzel geçti bir de son dakka golüm varyerimsenibenbiraz heyecanlıyımhihoyyyt

pşşşt suyum son dakika golün neymiş merak ettim şeker...

zeynom hoşgeldinopuyorumnanaktan
sibel abla kk da yarışma var hani duydunmu bilmemyerimseniben
makyaj yarışmasıkaydirigubbakcemile3
isim vermek yasak söleyemiyom

Son düzenleme:
Amma pozıtıfız bugÜn yazıŞmalar fln ne kadar gÜzel maŞallah hepınızeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…