tünaydınn.hoşgeldinizz opuyorumnanaktan
ewt cnm krız malum ama yinede dediğin gibi yaşam zor istanbulda.durumu orta bile olsa insan çok zorlanıyor.hergeçen gün dahada artıyo herşey.istnbulda bi yere gitmek için 2 vesayit kesin kullanıyoruz.ama izmirim öle mi merkeze inmek tek araba.2 vesait gidilen yer çok az.
Evet tatlım.Hem öyle hem de araba ile gittiğinde kesinlikle saatlerin yolda geçmiyor.Siz ne tarafta oturuyorsunuz?
bn büyükçekmecede oturuyorum cnm.istanbulun bi ucu:)
Senin işin de zormuş canım.Bayağı uzak:sinifsinif:Ben Avrupa Yakası'na fazla gelmedim.Bizim tanıdıklar Anadolu'da oturuyorlar.Oraları çok beğeniyorum ben.Özellikle Kız Kulesi'nden Boğazı izlemek harikaopuyorumnanaktan
ewt cnm baya bi uzak:)
bn Anadolu yakasında da oturdum 4 sene kadar. ama Avrupa yakasını daha çok seviyorum.:)
ehh cnmtabi ki boğaz zaten yeterli bi sebep istanbulu sevemk için.kız kulesinin güzelliği ve de manzarası tartışılamaz yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bizim de mis kokulu körfezimiz varkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün cnm kaydirigubbakcemile3
Amin canımkaydirigubbakcemile3
amin :)
sen izmirde nerde oturuyosun cnmyerimseniben
merhabalar güzeller hayirli günleropuyorumnanaktan
Karşıyaka'dayım canım ben.
çok güzel bi yer cnm.çok severim karşıyakayı bn :)
Ben de alışmaya çalışıyorum canım.Bornova'dan geldim bu tarafaopuyorumnanaktan
bn bornavayı detaylı bilmiyorum canım ama memleketimin her yeri ayrı güzel tabiopuyorumnanaktan
cnm bn şimdi kaçıyorum.iftardan sonra gelirim kısmetse.öptüm herkesii görüşürüz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?