saol cnm iyim nolsun
baktım herkes birbirinden alıntı yapıyo cvp yazıyo
dedim hemşeriler unuttu beni senağlama
hayırlı cumalar incilerim.:1hug:
hayırlı cumalar incilerim.:1hug:
selamlarrr yeniden kızlar...nasılsınız yamancım ortim...ben yine canım sıkkın yüzüğüme...dün o kızı gördüm...nereye dedi...gidiytorum kuyumcular derneğine bilgi vericem yüzüğüm yok çalınmış, bundan sonra polis uğraşsın dedim..eli ayağı bembeyaz oldu...başladı titremeye...ne yapsam acaba ya...evimden gidince ağrıma gidiyor böyle bile bile...mafoldumben
selamlarrr yeniden kızlar...nasılsınız yamancım ortim...ben yine canım sıkkın yüzüğüme...dün o kızı gördüm...nereye dedi...gidiytorum kuyumcular derneğine bilgi vericem yüzüğüm yok çalınmış, bundan sonra polis uğraşsın dedim..eli ayağı bembeyaz oldu...başladı titremeye...ne yapsam acaba ya...evimden gidince ağrıma gidiyor böyle bile bile...mafoldumben
:1shok::1shok::1shok:geçen gece misafir gelmişti...bir kızları var 18 yaşında...onlar gelecek diye ikram hazırlarken alyansımı çıkarıp bir süs tabağına bırakmıştım...sonra takmayı unuttum...kıza da eli uzun diyolardı hep ama konduramıyordum...ertesi günü yüzük aklıma geldi baktım yok...her yeri aradım yok...oğluma eşime sordum görmemişler...dün beni gördü kız yolda...nereye böyle dedi...kuyumculara gidiyorum dedim yüzüğüm yok veya çalındı bilmiyorum dedim...alan bozacak olursa bilgi versinler diye...bundan sonra polis uğraşsın dedim...biraz da korkar hem diye özellikle söyledim...eli ayağı titredi...yüzü bembeyaz oldu...napacam ben ya ailesine mi söylesem? eşimden de bir sürü laf yedim...niye ortada bırakıyorsun diye?benneyaptımki
ışte böye canlarım...bir yerde unutsam, kaybetsem sorun değil kendi hatam diyeceğim ama bile bile evimden bu şekilde gitmesi ağrıma gidiyor yani...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?