geldim geldim ben geldim heyo heyo heyo ben geldim....................
sibel abla bu arada yazmayı unuttum ama muhakakki ailesine de söylemen lazım..
bu ağır bir yük,hemde söylememekle kızada ailesinede kötülük etmiş olursun ama önce bunu aldıgını kıza mümkünse itiraf ettir..
çünki ailesi böyle birşeyi kabullenmeye bilir..ayrıca daha önceden dediğin gibi kız bunu yapıyorsa şikayet almışlarda olabilirler daha anlayışlı yaklaşabilirler yada tam tersi pişkinde davranabilirler..insanları bilemeyiz ama ailede çok hatalar gördüm anne babalar çocuklarını kontrol etmeyi bilmelilmaz:
Cnm çok şaşırdım ve üzüldüm ama :çok üzgünüm:
gözle görmeden ne yapabilirsin ki kafamçokkarıştı
ya bi yere kayıp düştüyse bence hemen öyle düşünme
ama sende haklısın akla başka ne gelebilirki
umarım bulursun sonuçta en önemli şeylerimiz onlar
peki napcaksın şuan kızla konuş ama ya o almadıysa çok daha üzülürsün emin ol
ayy nebiliyim şaşırdım bende yaaa :uhm:
gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda iyilesirsinopuyorumnanaktan
tşk ederim canım sağlık hiç birşeye benzemiyor allah kimseyi yatağa düşürmesin yatakta olanlara acil şifalar diliyorum cuman hayırlı olsun öpüyorum:1hug:a.s.
kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim dün,fakat bugün boğazım acıyor grip olacam sanırım eyvah
allah razı olsun canım nasılsın bugün kimse yoktu giremedim ya.....siz olmayınca....Herkese iyi iftarlar...Allah kabul etsin...:)):Saruboceq:
tebrik ederim bu çok güzel haber ya !allah doya doya kucağına almak nasip etsin inşallah ...geçmiş olsun....kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim dün,fakat bugün boğazım acıyor grip olacam sanırım eyvah
kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim dün,fakat bugün boğazım acıyor grip olacam sanırım eyvah
allah razı olsun canım nasılsın bugün kimse yoktu giremedim ya.....siz olmayınca....
umutluyuz ne güzel haber cnm...Allah kucağına almak nasip etsin..
:CüvCüv:
sihirsim sen çıkmışsın ben girdim...nsaılsın?opuyorumnanaktan
sagolasin ortim sizleredeopuyorumnanaktanHerkese iyi iftarlar...Allah kabul etsin...:)):Saruboceq:
tebrikler canim a.s.rabbim kucagina almak nasip etsin insallah :Saruboceq:kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim dün,fakat bugün boğazım acıyor grip olacam sanırım eyvah
iyiyim canimcimopuyorumnanaktanallah razı olsun canım nasılsın bugün kimse yoktu giremedim ya.....siz olmayınca....
tebrik ederim bu çok güzel haber ya !allah doya doya kucağına almak nasip etsin inşallah ...geçmiş olsun....
biitoş ablam sen nasılsın?
iyi akşamlar iyi iftarlarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?