İzmir Sohbetleri

jazmincim yamancım sağolun kızlar..opuyorumnanaktan
şimdi çıkmam lazım dr.la randevum var ama akşam inşallah fırsat olursa bu konuyu iyice konuşuruz sibel abla..
birde gerçektende eminmisin oda varfisfisfis kimsenin günahı lazım değil kız ya almadıysa..:uhm:ya evde kaybettiysen..aman ya valla zor işler bunlar ..
bir insanın adı çıkacagına canı çıksın derler ya al işte kızın adı var alsada almasada direk insan ona yorar ..

fatmacım daha önce başka biriyle böyle bir olay yaşadılar..onların da saatini almış.telefon etmişler annesine saati versin kimseye bahsetmeyiz hem de bilin önlem alın diye...kıyametler kopmuş...bizim kızımız hırsız değil diye...kolunda gördük demişler...annesi demiş biz de alamaz mıyız bir tek sizde mi var diye? şimdi küsler...anne baba çok temizler, kız da fettan bunları bir şekilde kandırıyo...Yamancım bir gün önce orda olan yüzük nere gidecek başkası da gelmedi...bir de kızın bir huyu var evin her yanını dolaşıyor nedense...:çok üzgünüm:nereye gidiyorsun sen..otur şurda denmiyor.. annesi de bişi demiyor...sabıkalı biri ama olan bana oldu...eşimde ne dese iyi...açık şeyi herkes öper...bırakma orda onun geleceğini biliorsun hem de...dedi...şimdi görürsem yüzüğümü alan getirirse polise bildirmiycem diyecem...bakalım napacak...:1closedeyes:gerçi maddi anlamda belki 300 TL lik bişey ama evimden bile ble gitmesi sinirimi bozdu...aleni hırsız...misafir hırsız yani...klava:Allah korusun çocuklarımızı böyle şeylerden..2 oğlum var Allah utandırmasın...böyle bişi duymadım şükür...

tşk ederim canım sağlık hiç birşeye benzemiyor allah kimseyi yatağa düşürmesin yatakta olanlara acil şifalar diliyorum cuman hayırlı olsun öpüyorum:1hug:a.s.

evet canim sagliktan daha degerli hic bir sey yok, amin rabbim cümlesine yardim etsin insallah sifalarini versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seninde cuman mübarek olsun canimopuyorumnanaktan

Herkese iyi iftarlar...Allah kabul etsin...:)):Saruboceq:
allah razı olsun canım nasılsın bugün kimse yoktu giremedim ya.....siz olmayınca....

kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim dün,fakat bugün boğazım acıyor grip olacam sanırım eyvah
tebrik ederim bu çok güzel haber ya !allah doya doya kucağına almak nasip etsin inşallah ...geçmiş olsun....

biitoş ablam sen nasılsın?

kızlar ben de hamile olduğumu öğrendim dün,fakat bugün boğazım acıyor grip olacam sanırım eyvah

Herkese iyi iftarlar...Allah kabul etsin...:)):Saruboceq:
sagolasin ortim sizleredeopuyorumnanaktan
tebrikler canim a.s.rabbim kucagina almak nasip etsin insallah :Saruboceq:
gecmis olsun opuyorumnanaktan

iyiyim canimcimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…