İzmir Sohbetleri

Buyrun kızlar çikolata getirdim...afiyet şeker bal olsun...delikafadulden
ay canim cekti valla aksam aksamopuyorumnanaktan
ayy mıs cıkolata kokdu yaa....
ıyı geceler guzeller ...opuyorumnanaktan
kar cim bidenem hosluklar getirdin opuyorumnanaktan
hoşbuldum bitoş ablam nasılsınopuyorumnanaktan
ablam eklediğin resimler süper bu arada..duygulandım yaa özledimmmm:çok üzgünüm:
inanabende bakarken duygulandim canim:çok üzgünüm:
gıder vallahı yıyelımde cıkolatasalım dımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsın ablısım keyfun nasıl..Şeniz

drecim bir kutu ye bu seferlik...:icecream:bir hafta aç durursun....delikafadulden

bn o bi kutu çikolayı yersem beni diğer topicteki arkadaşlarım öldürür valla ablacımm :kedi:
kilo verme konusunda birbirimize çok güzel destek oluyoruz.bu çikolata beni ipe götürür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oyy benım pamuk ablamm
yemıs kadar oldum ınankı abla
ya bısıyı ısteyınce olmuyo abla ınankı..yazın abım geldı ızmıre arkadasları vardı bende dedım gelıcem ayy getırmedı delırdımklava:
aylın yolda suan sımdı varmıs olmalı ıstanbula yarın bulusucaz..hihoyyythihoyyyt
heyecandan yatamıyom kıhihoyyythihoyyyt

ay tatlisim heyecanlanma bak ne güzel buluscaniz kar cim zemuszemus
evet superde ablısım cok merak edıyom gercı okadar ıyıde tanıyom ama genede..
sırf benle bulusmak ıcın gelıyo nasıl heyecanlanmım ablısım..
sevılıyorum bunu bılıyorum cok mutluyumm..dılerımkı senlenden bulusmak nasıp olurŞeniz

ne çok memnun olurdum gelseydin.hele biitom brdayken gelseydin var ya...süper güldük o gün...neyse kısmet inşallah bir gün gelirsin canişim..yerimseniben.Ayline selam söyle benden...foto çekilin de bakak biz de melim melim...delikafadulden

ya abım ılk tamam dedı abla yasasın dedım ama sonra erkek arkadasıyla gıdecegını soyledı sınır ettı benı bende abımın tsortlerını gıyıp bazen spor yapıyom yada temızlık cunku buyukler ve rahatlar bu sekılde alıyom ıntıkam dırek gol oluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cunku hec sevmezde ..derım aylın ablıse slm larını ablısım..fotoda cekılırz..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi hadi bakalım beklios fotoları...ben de aylini çok severim...opuyorumnanaktan

cok güzel valla canim bende olsaydim bende gelirdim ,kardelenim cok sevildigin icindir insallahhhhh rabbim nasip etsin dilerim:Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…