ayy sibel ablam şok oldum resmen :1shok:
küçücük kız yaa.misafirliğe gittiği evde hırsızlık hee..nasıl bi cesaret bu anlamadım vallaa.gerçekten yaptıysa Allahım şu mübarek günlerde onu ıslah etsin.napıcaksın ablacım insanlara şaşırmamak elde değil.yüzüğünüde verir inşallah ablamm :Saruboceq:
inşallah ablacımm.:Saruboceq:işte böyle dreecim...büyük cesaret walla...verir inşallah...:Saruboceq:
Haklısın ablacım...ama kızlarına da toz kondurmyorlar yani...:umursamaz:sibelcim geçmiş olsun canım ya. okuyunca benim başımdan geçen bir olay geldi. sonuç alamazsın canım. isbat etmen lazım. yoksa sen suçlu duruma düşersin. yazık o anneye babaya da. mutlaka o çocuğun psikolojik bir tedaviye ihtiyacı var. ana babanın bunda suçu olduğunu sanmıyorum. bilseler ne büyük yıkıma uğrarlar.
benim olayımdaki çocuk iyi bir ailenin çocuğuydu. duyduklarında resmen yıkıldılar. utançlarından kapı dışarı çıkamamışlardı. belli bir tedavi o çocuğun düzelmesini sağlar. belli yaşlarda bazı çocuklarda bu durumlar gözlenir. bu genelde doyumsuz çocuklarda olur. o aile tabiiki yavrularını savunma mekanizmasına girer. buda olağandır. ama içlerinde de kuşku oluşmuştur.
biz olayın üzerine su içmiştik. ama insanın içide yanıyor. bu yüzden seni anlıyorum. kendini üzme. opuyorumnanaktan
ortim naptın akşamdan beri...bizim kızlar gelmemiş..aso, pati, dream kimseler yok...:gitme:
hic ortim napam yemek falan vakit gecti
evet kimseker yok daha gelirler birazdan kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?