İzmir Sohbetleri

ayy sibel ablam şok oldum resmen :1shok:
küçücük kız yaa.misafirliğe gittiği evde hırsızlık hee..nasıl bi cesaret bu anlamadım vallaa.gerçekten yaptıysa Allahım şu mübarek günlerde onu ıslah etsin.napıcaksın ablacım insanlara şaşırmamak elde değil.yüzüğünüde verir inşallah ablamm :Saruboceq:

işte böyle dreecim...büyük cesaret walla...verir inşallah...:Saruboceq:

sibelcim geçmiş olsun canım ya. okuyunca benim başımdan geçen bir olay geldi. sonuç alamazsın canım. isbat etmen lazım. yoksa sen suçlu duruma düşersin. yazık o anneye babaya da. mutlaka o çocuğun psikolojik bir tedaviye ihtiyacı var. ana babanın bunda suçu olduğunu sanmıyorum. bilseler ne büyük yıkıma uğrarlar.
benim olayımdaki çocuk iyi bir ailenin çocuğuydu. duyduklarında resmen yıkıldılar. utançlarından kapı dışarı çıkamamışlardı. belli bir tedavi o çocuğun düzelmesini sağlar. belli yaşlarda bazı çocuklarda bu durumlar gözlenir. bu genelde doyumsuz çocuklarda olur. o aile tabiiki yavrularını savunma mekanizmasına girer. buda olağandır. ama içlerinde de kuşku oluşmuştur.
biz olayın üzerine su içmiştik. ama insanın içide yanıyor. bu yüzden seni anlıyorum. kendini üzme. opuyorumnanaktan

Haklısın ablacım...ama kızlarına da toz kondurmyorlar yani...:umursamaz:

Kurbağanın hikayesi

Kurbağalar ülkesinde, çok dik bir tepeye çıkma yarışması yapılıyormuş. Çıkılması istenen zirve, gerçekten de çıkılması çok zor bir yermiş.
Ülkenin en sportif, atletik kurbağaları uzun süre bu yarışa hazırlık için antreman yapmışlar.
Ve nihayet yarış zamanı gelmiş.
Çok kalabalık bir kurbağa topluluğu bu yarışı izlemek için ülkenin dört bir bucağından yarış alanına toplanmışlar. Ancak seyirciler, bu zor yarışı kimsenin bitirebileceğine inanmıyorlarmış.
Başlama ateşiyle zorlu yarışa başlanmış.
Koşu kenarındaki seyirciler, koşan kurbağalara “Boşuna koşma zaten bitiremezsin. Kazanamayacaksınız. Oraya hiç kimse çıkamaz”diye bağırıyorlarmış.
Bir süre sonra kurbağalar “Evet doğru, oraya çıkmak mümkün değil” düşüncesiyle teker teker pes etmeye başlamışlar.
Sonuçta zirveye sadece bir kurbağa tırmanmış.
Ülkenin önde gelen basın yayın mensupları, şampiyon kurbağanın yanına koşuşmuşlar.
“Bu imkansız yarışı nasıl kazandınız, bu işin sırrı nedir?” diye sormuşlar, fakat şampiyon kurbağadan hiçbir cevap alamamışlar.
Çünkü kurabağa SAĞIRMIŞ...

Olumsuz duyumlara kulağımızı kapamaya yönelik güzel bir hikaye...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…