İzmir Sohbetleri

sağolun canlarım...saat 6.30 da açıklanacakmış sonuçlar...ayy yarabbim satler yıl gibi geliyo bu nasıl bir bekleyiş...buna da şükür yarabbim...Allah hasta başında bekletmesin hiçbirimizi inşallah...

hoşgeldin nurum...vereliniortaknasılsın yeni bir topik açmışın hayılrı olsun ablam...öbür topiği kapattın mı yoksa...:uhm:
hoşbulduk ablamopuyorumnanaktanactım bakalım saol oburu kapanmadı nasıl kapatılacagını bılmıyorum topige msj attım kapatılsın diye kimseler gelmiyodu üzülüyorum bende :çok üzgünüm:
senide görmek isterim ablacım sen cok degerli bir insansın benım için

sağolun canlarım...saat 6.30 da açıklanacakmış sonuçlar...ayy yarabbim satler yıl gibi geliyo bu nasıl bir bekleyiş...buna da şükür yarabbim...Allah hasta başında bekletmesin hiçbirimizi inşallah...

amin ablacımm:Saruboceq:
şimdi saatin geçmesini bekliosun ablacm geçmez.kendini başka bişilerle oyalamaya çalışş bnce zmn daha cabuk geçer en azından.

hadi ablacım hayırlısıs gönlünüze göre olur inşallah:1hug:
sağolasın nurum...opuyorumnanaktan
uğrarım ben de nurcum sen üzülme cnm ankaralı olmasam da...kaydirigubbakcemile3senin girdiğin başka geyik topiklerinden de gelmiyorlar mıydı...:1closedeyes:gelen yoksa sen de oralara girme...:1ninca:walla bana yetiyorsunuz sizler...Şeniz

dreecim evt cnm...başka işlere başladım...arada bir bakıyom sağlık bakanlığına...ora da açık bura da...

bana şimdilik müsade canlarım.akşam gelirimm.ablacım tekrardan hayırlısı olsun.inşallah oğlunun istediği yer çıkar öptüm sizleri opuyorumnanaktan

sibelciğim o bekleyişi biliyorum hele tus sonucunu beklemek çok zor allah böyle bekleyişler versin hayırlı bir yer çıkar inş

yok ablacım gelmiyorlardı bende gırmıyorum zaten canım cicim oluyosun ama sonra donup bakmıyolar

bana şimdilik müsade canlarım.akşam gelirimm.ablacım tekrardan hayırlısı olsun.inşallah oğlunun istediği yer çıkar öptüm sizleri opuyorumnanaktan
teşk.ler dreecim...amin ablacım...opuyorumnanaktan
sibelciğim o bekleyişi biliyorum hele tus sonucunu beklemek çok zor allah böyle bekleyişler versin hayırlı bir yer çıkar inş
aynen öyle murgiz ablam...amin sağolasın...opuyorumnanaktanAllah dert için bekletmesin hiçbirirmizi...:Saruboceq:

yok ablacım gelmiyorlardı bende gırmıyorum zaten canım cicim oluyosun ama sonra donup bakmıyolar

aynen öyle nurcum...gruplaşmışlar...lmaz:sen buraya takıl...kaydirigubbakcemilesihirin topiği de güzel...biz de senin topiğe gelrirz...dedim ya bana sizler yetersiniz...opuyorumnanaktanben öyle çok dolaşamıyom geyik topiklerinde...canım sıkılyo tanımadığım için bi de...:1closedeyes:

ewt ablacım ya senın oldugun her yerde bende olurum haberım olsun yeter birde ankarad arkadaşım yok pek bu topik sayesinde iyi dostlarım olur inş... tabıkı senin yerın başka:1hug:

aynen ortim valla hic bir topik bizim topiklerimiz gibi degil selam veriyorsun selam bile vermiyorlar dalmislar kendi kendilerine bosver aman ben gitmiyorum bile benim can topiklerim yetiyorkaydirigubbakcemile5

Ben bu topıĞı Çok sevıyorum hem hemŞerıyız hemde hepımız Çok ıyıyızzzzzzz
sevecen ılımlıyız
yaŞasın kk - ızmır sohbetlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…