İzmir Sohbetleri

KIZLAR OĞLUMUN TAYİNİ iSTANBUL'A OLDU..:lepi:Esenyurt Sağlık Ocağına...dualarımız kabul oldu...hihoyyytherkese çok teşekkür ediyorum...a.s.Allah hepinizden razı olsun ailem gibisiniz...:asigim:Gece gelirim buraya....sizi seviyorum canlarım...Şeniz

sibel ablam üzülsemmi sevinsemmi bilemedim yahuu senağlama
hakkınızda hayırlısı olsunn çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan
doktorumuza da hayatı boyunca başarı diliyorumvereliniortak

:sm_cool: :lepi: hihoyyyt
ayy ablam çok sevindim.Rabbim gönlünüze göre verdi.Doktorumuzunda gözü aydınn. :lepi: alkisalkisalkis
bizde seni seviyoruz ablammmm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ortimmmmmmmmm cok sevindim sevineceginizi söylemistim demiiiiiiii ay cok mutlu oldum sizler icin rabbim dualari kabul etti sükürler olsun basarilari dahada artsin insallahopuyorumnanaktana.s.a.s.:lepi:tebriklerrrrrrralkisalkisalkisa.s.

ablam hayırlı olsun inş.gönlünce olmuştur
canim sen bizim canimizsin yetmezmi hepimiz seni cok seviyoruz opuyorumnanaktan:1hug:

opuyorumnanaktan
sagol abla sizde benım canımsınız:1hug:

sibelciğim çok sevindim hayırlı olsun inş tus sınavında da istediği bölüme girer gözün aydın tekrar başarılar diliyorum

sibel ablam üzülsemmi sevinsemmi bilemedim yahuu senağlama
hakkınızda hayırlısı olsunn çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan
doktorumuza da hayatı boyunca başarı diliyorumvereliniortak
çok teşekkür ederim boncuğum...Şeniz
:sm_cool: :lepi: hihoyyyt
ayy ablam çok sevindim.Rabbim gönlünüze göre verdi.Doktorumuzunda gözü aydınn. :lepi: alkisalkisalkis
bizde seni seviyoruz ablammmm opuyorumnanaktan
çok sağol dreecim...Şeniz
ortimmmmmmmmm cok sevindim sevineceginizi söylemistim demiiiiiiii ay cok mutlu oldum sizler icin rabbim dualari kabul etti sükürler olsun basarilari dahada artsin insallahopuyorumnanaktana.s.a.s.:lepi:tebriklerrrrrrralkisalkisalkisa.s.
orticimmm yaa sana ne diyeceğimi bilemiyorum...senin çok başını ağrıttım kusura bakma...haklarını helal et...çok teşekkürler can ortim...Şeniz
ablam hayırlı olsun inş.gönlünce olmuştur
nur teiekkürler cnm...Şeniz
sagol abla sizde benım canımsınız:1hug:

sibelciğim çok sevindim hayırlı olsun inş tus sınavında da istediği bölüme girer gözün aydın tekrar başarılar diliyorum
murgiz ablam sağol...inşallah tus sınavı da yarın ve pazar...:Saruboceq:

Rabbim herkesin tüm dileklerini gerçekleştirsin...:Saruboceq:Hepiniz hakkınızı helal edin canlarım...çok anlattım hep dinlediniz...iyi temennilerinizle can buldum...:1hug::asigimrtim hiç sıkılmadan beni dinledi...hep iyi şeylerden bahsetti...ağlarken hayat buldum sayesinde kimi zamanlar...:1hug::asigim:hakkını helal et ortim...Allah hepinizden razı olsun...opuyorumnanaktanŞu anda ailece çok sevinçliyiz...Rabbim herkese böyle sevinşler yaşatsın...SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...:asigim::1hug:a.s.

sibelciğim hepimiz anlatıyoruz burası içimizi döktüğümüz yer biz herzaman dinlemeye hazırız ben kendi adıma diyeyim çünkü beni de çok dinlediniz sizleri çok seviyrum allah neşenizi daim etsin allah hep güzel şeyler yaşatsın hepimize çocuklarımız çok emek veriyorlar allah boşa götürmesin çok öpüyorum doktor oğlumuzu

teşekkürler ablam...iyi ki varsınız...opuyorumnanaktan

ablacım eğer hakkım varsa sonuna kadar helal olsun.seni herzmn dinlerim ve elimden geldğince destek olmaya hazırımm.bnde seni çok seviyorumm ablammm
Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

kutlarım canım....gözünaydın...turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…