selam kıslar...
ortim yaa eşim de ben de sana çok inanır olduk...dedim ki millet telf açıyormuş soruyormuş...sositososito
marchh hoşgeldin cnmvereliniortak
ortim ben de seni öpem...Şeniz
selamlar canim hosgeldinnnnopuyorumnanaktan
senin 6.hislerinde kuwwetli ortim...:lepi:ne bilim esrarengiz bişey seninki...kafamçokkarıştısagolun ortim ya önceden simdi bakmiyorum zaten kimse telefonumuda bilmiyor artik dedimdi ben bakmiyom deyin cok sIkIntIsi olanlar rica ederse öyle
yaa geçmiş olsun çok marchcım...a.s.allah korumuş walla...:teselli:dikkat et kendine...çok berbat durumdayım kıslar...acaip düştüm bugün...yağmurdan kaçarken az daha kafam patlıyodu....hastane falan...moralim çok bozuk....:çok üzgünüm:
yaa geçmiş olsun çok marchcım...a.s.allah korumuş walla...:teselli:dikkat et kendine...
çok berbat durumdayım kıslar...acaip düştüm bugün...yağmurdan kaçarken az daha kafam patlıyodu....hastane falan...moralim çok bozuk....:çok üzgünüm:
oldu işte...bende anlamadım zaten....kafam sağlammış bunu öğrendim işte...kolum daha kötü valla..
çok berbat durumdayım kıslar...acaip düştüm bugün...yağmurdan kaçarken az daha kafam patlıyodu....hastane falan...moralim çok bozuk....:çok üzgünüm:
Çok sevmeyince,çok acımazsın..
Çok sahiplenmeyince,ait'de olmazsın hem...CAN YÜCEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?