İzmir Sohbetleri

Sibel ablacım nasılsın?opuyorumnanaktan.
Hoşgeldiniz canlarım...vereliniortakoğlumun tayini ıstanbul'a çıktı...çok mutluyum kızlar...Mutluluktan uçtuğunuz haberlere bir bakın topik açtım dün gece...öpüyorum çok...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hoşgeldiniz canlarım...vereliniortakoğlumun tayini İstanbul'a oldu...çok mutluyum kızlar...Mutluluktan uçtuğunuz haberler bir bakın topik açtım dün gece...öpüyorum çok...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sibel ablam ne güzelhihoyyythayırlısı olsun tekrar opuyorumnanaktan
topiğede yazdım sana bir kapı daha açıldı istanbulda

bitoşum tünaydın canımopuyorumnanaktan
sen geldin ama ben çıkıyorum malesef:a015:
işlerimi bitirmem lazım:çok üzgünüm:

Selam herkese..

Offff ne sıkıcı,kapalı bir hava var ızmirde..

Desibel, gözün aydın,olayı tam bilmesemde, seni mutlu eden bir olayın olduğunu anladım..:)

Selam herkese..

Offff ne sıkıcı,kapalı bir hava var İzmirde..

Desibel, gözün aydın,olayı tam bilmesemde, seni mutlu eden bir olayın olduğunu anladım..:)
Yena çok sağolasın cnm...Benim oğlum DEÜ tıp Fak.den mayıs ayında mezum oluştu.zorunlu tayin olayı vardı...dün çekilen kurada İstanbul çıktı...Üstelik kardeşimin evine 3.5 km yakınlıkta bir sağlık ocağına...işte cnm sevincim bundan...opuyorumnanaktan:lepi:

Daha ne olsun...Süper bir haber..

Sayfanada yazdım,tekrar gözün aydın..İnşallah bizim çocuklarda okullarını bitirip,istedikleri mesleği yaparlar..

Daha ne olsun...Süper bir haber..

Sayfanada yazdım,tekrar gözün aydın..İnşallah bizim çocuklarda okullarını bitirip,istedikleri mesleği yaparlar..

teşekkürler yenacım...opuyorumnanaktanAllah senin de çocuklarından göstersin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…