İzmir Sohbetleri

hayırlısı olsun dreecim...hihoyyythadi bakalım Allah gönlüne göre versin tatlım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:duamız seninle...kaydirigubbakcemile5

saolun ablacımm Allah razı olsun. opuyorumnanaktan
bakalım bu üçüncü gidişim olucak aynı yere.bi kaç mülakkattan geçiyoruzz.yarın belli olucak heralde olup olmıyacağıı:kedi:

tmm ablacım bana uyar :))
dayanabildiğim yere kadar dayanırım..bide yarın iş görüşmem var bakalım nolucakkkk kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hayirlisi olsun canim benim dualarim seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oh temiz temiz oturursun ortim mis gibin hayirlisiyla o isinide halledersin insallah sen ortimopuyorumnanaktan
iyi geceler güzel izmirimin güzel insanları opuyorumnanaktan

ooooooo kate cim hosgeldin canim nasilsinopuyorumnanaktan

oooooooooo herkes buradamış maaşallah hanımlar son hız devam !
bana yer açılır mı yanıbaşınızda!

hosgeldin sihirim nasilsin ablamopuyorumnanaktan
ablam canım ablam valla çok heyecanlıyım kızımımda uyumak bilmio heycandan okul telaşına düştük ... bu arada o kaaa kişiden bi sen farkettin beni ya helal olsun ablam sana sadece seni öpüom koccaman duyurulur!:1hug:

hayirlisi olsun canim benim dualarim seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol ablacımm Allah razı olsun opuyorumnanaktan
hoşgeldin sihircim opuyorumnanaktan
dizim agriyor canim yarin rontgenleri götürelimde bakam ne dicek doktorCADIARZU

çok geçmiş olsun ablacım.inşallah bişi çıkmazz :Saruboceq:
katecim snde hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

oyy katem gelmiş. hoşgelmiş burçdaşım...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Hoşbuldum canlarım. a.s.

sihirsensin sende hoşgeldin canım. a.s.

Bugün kayınvalidemleri yolcu ettim :gitme: yarın oğlum okula başlıcak :gitme: ve bayram temizliğine başlıyorum mafoldumben

ay canım hoş bulduk dream im ve kate34 cüm......... benimde kızım okula başlıyor teyzesi hayırlı olsun allah oğluşuna zihin açıklığı versin inşallah canım kare34 cüm!

aşkolsun :umursamaz: ancak yazabildim bende yani :1hug:

bu arada bizde yarın sabah gidicez bakalım okula gerçi bizimki anaokuna başlıcak ama olsun yinede bi heyecan var

Hoşbuldum canlarım. a.s.

sihirsensin sende hoşgeldin canım. a.s.

Bugün kayınvalidemleri yolcu ettim :gitme: yarın oğlum okula başlıcak :gitme: ve bayram temizliğine başlıyorum mafoldumben

oy oy oy kiyamam ben onlara yavrucuklari okulada basliyormus anne kalbi isteeeeeeee
rabbim yardimciniz olsun basarilar olsun allah zihn acikligi versin dolu dolu insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol ablacımm Allah razı olsun opuyorumnanaktan

hoşgeldin sihircim opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun ablacım.inşallah bişi çıkmazz :Saruboceq:
katecim snde hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

cok sagol gülüm su toplamasi ve kireclenme varmis bakalim ev doktorum ne yapacak hayirlisiopuyorumnanaktan

ay canım hoş bulduk dream im ve kate34 cüm......... benimde kızım okula başlıyor teyzesi hayırlı olsun allah oğluşuna zihin açıklığı versin inşallah canım kare34 cüm!

amin canım seninde kızına allah zihin açıklığı versin canım hayırlı olsun a.s.

aşk olsunn
bu arada kate ve sihir evlatlarınıza Rabbim zihin açıklığı versin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

oy oy oy kiyamam ben onlara yavrucuklari okulada basliyormus anne kalbi isteeeeeeee
rabbim yardimciniz olsun basarilar olsun allah zihn acikligi versin dolu dolu insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin ablam amin ya

dün doğumda öpmem için hemşirelerin uzattığını hatırlıyorum bugünse okula başlıcak

zaman su gibi geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…