iyi geceler güzel izmirimin güzel insanları opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun dreecim...hihoyyythadi bakalım Allah gönlüne göre versin tatlım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:duamız seninle...kaydirigubbakcemile5
hayirlisi olsun canim benim dualarim seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tmm ablacım bana uyar :))
dayanabildiğim yere kadar dayanırım..bide yarın iş görüşmem var bakalım nolucakkkk kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
oh temiz temiz oturursun ortim mis gibin hayirlisiyla o isinide halledersin insallah sen ortimopuyorumnanaktanortim dizin nasıl oldu? iyidir inşallah biraz...:Saruboceq::Saruboceq:ben bgn temizlik yaptırdım...oh mis gibi oldu...büyük yüktü üstümde...perdeleri bile yıkadım...temiz cama astık...delikafaduldenneyse şimdi şu gelin ve ailesini iftara çağıram da bir o iş var...mafoldumben
iyi geceler güzel izmirimin güzel insanları opuyorumnanaktan
oooooooooo herkes buradamış maaşallah hanımlar son hız devam !
bana yer açılır mı yanıbaşınızda!
ablam canım ablam valla çok heyecanlıyım kızımımda uyumak bilmio heycandan okul telaşına düştük ... bu arada o kaaa kişiden bi sen farkettin beni ya helal olsun ablam sana sadece seni öpüom koccaman duyurulur!:1hug:hosgeldin sihirim nasilsin ablamopuyorumnanaktan
saol ablacımm Allah razı olsun opuyorumnanaktanhayirlisi olsun canim benim dualarim seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin sihircim opuyorumnanaktanoooooooooo herkes buradamış maaşallah hanımlar son hız devam !
dizim agriyor canim yarin rontgenleri götürelimde bakam ne dicek doktorCADIARZU
oyy katem gelmiş. hoşgelmiş burçdaşım...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hayirlisi olsun canim benim dualarim seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oh temiz temiz oturursun ortim mis gibin hayirlisiyla o isinide halledersin insallah sen ortimopuyorumnanaktan
ooooooo kate cim hosgeldin canim nasilsinopuyorumnanaktan
ablam canım ablam valla çok heyecanlıyım kızımımda uyumak bilmio heycandan okul telaşına düştük ... bu arada o kaaa kişiden bi sen farkettin beni ya helal olsun ablam sana sadece seni öpüom koccaman duyurulur!:1hug:
ablam canım ablam valla çok heyecanlıyım kızımımda uyumak bilmio heycandan okul telaşına düştük ... bu arada o kaaa kişiden bi sen farkettin beni ya helal olsun ablam sana sadece seni öpüom koccaman duyurulur!:1hug:
Hoşbuldum canlarım. a.s.
sihirsensin sende hoşgeldin canım. a.s.
Bugün kayınvalidemleri yolcu ettim :gitme: yarın oğlum okula başlıcak :gitme: ve bayram temizliğine başlıyorum mafoldumben
saol ablacımm Allah razı olsun opuyorumnanaktan
hoşgeldin sihircim opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun ablacım.inşallah bişi çıkmazz :Saruboceq:
katecim snde hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan
ay canım hoş bulduk dream im ve kate34 cüm......... benimde kızım okula başlıyor teyzesi hayırlı olsun allah oğluşuna zihin açıklığı versin inşallah canım kare34 cüm!
ablam oy oy bende geldim yaoyy katem gelmiş. hoşgelmiş burçdaşım...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
oy oy oy kiyamam ben onlara yavrucuklari okulada basliyormus anne kalbi isteeeeeeee
rabbim yardimciniz olsun basarilar olsun allah zihn acikligi versin dolu dolu insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?