a a aaman da amann sihirim gelmiş....hoşgelmiş...nerdesin magicim sen?opuyorumnanaktan
ablam oy oy bende geldim ya
bana yokmu bişicik şimdi ?
cok sagol gülüm su toplamasi ve kireclenme varmis bakalim ev doktorum ne yapacak hayirlisiopuyorumnanaktan
amin ablam amin ya
dün doğumda öpmem için hemşirelerin uzattığını hatırlıyorum bugünse okula başlıcak
zaman su gibi geçmiş
bu cicekler size canlarim
seviyorum sizi
hayırlı olsun katecim inşallah daha büyük okullara da Rabbim nasip etsin cnm...opuyorumnanaktanturkbayragi:Saruboceq:amin ablam amin ya
dün doğumda öpmem için hemşirelerin uzattığını hatırlıyorum bugünse okula başlıcak
zaman su gibi geçmiş
cok sagol gülüm su toplamasi ve kireclenme varmis bakalim ev doktorum ne yapacak hayirlisiopuyorumnanaktan
bu cicekler size canlarim
seviyorum sizi
hayırlı olsun katecim inşallah daha büyük okullara da Rabbim nasip etsin cnm...opuyorumnanaktanturkbayragi:Saruboceq:
azra hoşgeldin cnm...nasılsın?zemuszemuskızlar Allah evlatlarınıza zihin açıklığı versin canım.
kızlar Allah evlatlarınıza zihin açıklığı versin canım.
azra hoşgeldin cnm...nasılsın?zemuszemus
amin ablam ya
inşallah benim oğlumda senin oğlun gibi zeki olur yanlış hatırlamıyosam oğlun tıp okudu dimi?
bu arada nişan fotolarınızı gördüm gelininle oğlun çok yakışıyolar birbirine maaşallah Allah mesut etsin
tesekkürler cicekler icin canimsin sagolasinnnnnnnnnnopuyorumnanaktangeçmiş olsun ablam dikkat et kendine :teselli:
kızlar Allah evlatlarınıza zihin açıklığı versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?