İzmir Sohbetleri

aman da amann sihirim gelmiş....hoşgelmiş...nerdesin magicim sen?opuyorumnanaktan
a a a
ablam ya ben yazana kadar sen yazmışsın ablacım yaaa ..üzülmüştüm valla beni görmedin die nasılsın ablam iyisin demi burda olupta iyi olmammk mümkün mü ki sanki bende soruyom demi?

amin ablam amin ya

dün doğumda öpmem için hemşirelerin uzattığını hatırlıyorum bugünse okula başlıcak

zaman su gibi geçmiş

aynen canim valla hic anlamiyor insan büyüdüklerinide anlamiyacaksiniz inanin
zaman geciyor cabuk hayirli gecsin insallah
bende anlamadim hic nasil büyüdüler inanamiyorum CADIARZU

hayırlı olsun katecim inşallah daha büyük okullara da Rabbim nasip etsin cnm...opuyorumnanaktanturkbayragi:Saruboceq:

amin ablam ya

inşallah benim oğlumda senin oğlun gibi zeki olur yanlış hatırlamıyosam oğlun tıp okudu dimi?

bu arada nişan fotolarınızı gördüm gelininle oğlun çok yakışıyolar birbirine maaşallah Allah mesut etsin

bitoş ablam ve sibel ablam paylaşımlarınız herzmnki gibi süper yüreğinize sağlıkkk opuyorumnanaktan

katecim çok sağol cnm benim...opuyorumnanaktaninşallah darısı senin oğlunun başına...doktor olduğu günleri gör canım...:Saruboceq::Saruboceq:bizimki tayin oldu İstanbul'a...bayramdan sonra başlayacak nasipse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…