İzmir Sohbetleri

yarin söyleyecegim canim insallah hayirlisi artikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ablalarımaa iyi geceler hayırlı sahurlarr :)
her yeni güne mutlu huzurlu ve sağlıkla uyanmak dileğiyle opuyorumnanaktan

ben yarın akşam ve ondan sonraki gün belki gelemeyebilirim ablalarımm.yarın iş görüşmesinden sonra arkadaşıma gidicem.gelince görüşürüzz.sizleri özlicemm :gitme:
tekrardan hayırlı gecelerr sizleri kocamannnn öpüyorumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayirli olsun canim benim insallah senin hakkinda iyi olur duaciyim rabbimden
bizde seni özliyecegz kendine iyi bakopuyorumnanaktan:Saruboceq:

hayirli olsun canim benim insallah senin hakkinda iyi olur duaciyim rabbimden
bizde seni özliyecegz kendine iyi bakopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Allah razı olsun ablacımmm Şeniz
amin ablacım cümlemiz için herzaman hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
snde kendine dikkat et ablacımm.opuyorumnanaktan

Allah razı olsun ablacımmm Şeniz
amin ablacım cümlemiz için herzaman hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
snde kendine dikkat et ablacımm.opuyorumnanaktan

canimsin öptüm cokkkkkkkkkkkkkk
hayirlarla bereketlerle dolu olsun yaninda götürdügün kalbin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

canimsin öptüm cokkkkkkkkkkkkkk
hayirlarla bereketlerle dolu olsun yaninda götürdügün kalbin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

şu güzel duaların bana öyle iyi geliyo ki ablacımm.sizin güzel dualarınızda yanımda olucak.Allah razı olsun.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tekrar iyi geceler ablamm Şeniz opuyorumnanaktan

şu güzel duaların bana öyle iyi geliyo ki ablacımm.sizin güzel dualarınızda yanımda olucak.Allah razı olsun.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tekrar iyi geceler ablamm Şeniz opuyorumnanaktan

insallah canim insallah hayirlisiyla döneceksin rabbimin izniyle :Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…