İzmir Sohbetleri

kuusuum canım ben hamile değilim 3 seneden beri dr dr geziyoz ama yok canım resimden dolayı sordun herhalde canım öyle istiyoda onun için koydummafoldumben

olsun kate34 üm ne fark eder hepimiz TÜRKÜZ...TÜRKİYELİYİZ...turkbayragi

tabiki turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

kardeşim şuanda asker tuncelide Allah tüm mehmetçiklerimize hayırlı

teskereler turkbayragiturkbayragiturkbayragi

kuusuum canım ben hamile değilim 3 seneden beri dr dr geziyoz ama yok canım resimden dolayı sordun herhalde canım öyle istiyoda onun için koydummafoldumben
insallah rabbimin izniyle gönlünün istegi olur canim nurtopun gibi bebislerin olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim korusun hayirli tezkereler canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaa özür dilerim şu mübarek gecelerde rabbim seninde tüm isteyen arkadaşlarımda kucağımıda karnında doldursun bitanem yaa tekrar özür dilerim..

cnm Allah sağ salim size kavuştursun inşllah .rabbim hepsinin yardımcı olsun dualarımız hep onlarla....

bitoşummm onlar nee yaa yerim ısırırım ben özellikle bunun poposunu...

kuşumm temellei değil ablam da..ne kadar kalcak ne olacak bilmiyom walla...kaydirigubbakcemile

hayırlısı olsun ablam ama biz seninle bulşuşuruz yane demi asıl merak ettiğim bu yawww...özlerim ben seni...

insallah rabbimin izniyle gönlünün istegi olur canim nurtopun gibi bebislerin olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim korusun hayirli tezkereler canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnn..
ya bide demin bnm net bi kiltlendi sinir oldum...

sihir le dream nere gitti yaw...((
geldim ablamm ya önce internetim gitti sonrada KK hata verdi giremedim bi türlü :bbo:
çok tatlılarrrr ablamm opuyorumnanaktan

Allahım kardeşine ve tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq: turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…