iyidir fıstıkiçim...opuyorumnanaktanoğlanın tayini çıktı istanbul'a...bayramdan sonra oraya gidecez...
iyidir fıstıkiçim...opuyorumnanaktanoğlanın tayini çıktı istanbul'a...bayramdan sonra oraya gidecez...
olsun kate34 üm ne fark eder hepimiz TÜRKÜZ...TÜRKİYELİYİZ...turkbayragi
insallah rabbimin izniyle gönlünün istegi olur canim nurtopun gibi bebislerin olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kuusuum canım ben hamile değilim 3 seneden beri dr dr geziyoz ama yok canım resimden dolayı sordun herhalde canım öyle istiyoda onun için koydummafoldumben
tabiki turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
kardeşim şuanda asker tuncelide Allah tüm mehmetçiklerimize hayırlı
teskereler turkbayragiturkbayragiturkbayragi
kuşumm temellei değil ablam da..ne kadar kalcak ne olacak bilmiyom walla...kaydirigubbakcemile
amin ortim amin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:hayirlisi olsun ortim insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kuusuum canım ben hamile değilim 3 seneden beri dr dr geziyoz ama yok canım resimden dolayı sordun herhalde canım öyle istiyoda onun için koydummafoldumben
tabiki turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
kuşumm temellei değil ablam da..ne kadar kalcak ne olacak bilmiyom walla...kaydirigubbakcemile
insallah rabbimin izniyle gönlünün istegi olur canim nurtopun gibi bebislerin olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim korusun hayirli tezkereler canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geldim ablamm ya önce internetim gitti sonrada KK hata verdi giremedim bi türlü :bbo:sihir le dream nere gitti yaw...((
çok tatlılarrrr ablamm opuyorumnanaktan
Allahım kardeşine ve tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq: turkbayragitabiki turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?