İzmir Sohbetleri

teşekkürler canlarım...beğendiğim olursa buraya da alıyorum...hepimiz paylaşalım diye...kaydirigubbakcemile2

teşekkürler canlarım...beğendiğim olursa buraya da alıyorum...hepimiz paylaşalım diye...kaydirigubbakcemile2
cok güzel yazilar gercekten ortim nirden okuyorsun bende okuyup bulam opuyorumnanaktan
bende çok beğendiklerimi hemen pc ye kaydediyorum
bitomunda paylaşımları çok güzel oluyorr opuyorumnanaktan

sagol boncukum canimopuyorumnanaktan

Bir zamanlar iki dost vardır.Bu dosların biri kurnaz ,biride yardım severdir.Bir gün kurnaz olanın işleri bozulur.Yardım sever olan düşünmeden tüm parasını veridi.Bu seferde kurnaz olan'ın işleri düzelir yardım sever olan'ın işleri bozulur.Yardım sever olan gider kurnaz olandan iş ister.Kurnaz olan dostuna iş vermez.Yardım sever olan yolda yürürken bir adama raslar adam'ın evine gidemicek kadar hasta olduğunu görür ve adamı evine götürür yemek yedirir,ilaçlarını içirir.Bir gün adam ölünce bütün mirasını yardım sever olan kişiye bırakır.ışleri düzelir.Bir gün kapısına bir kadın gelir.Kadın yardım sever olan insandan iş ister ben evin işlerini yaparm sen de kendi işlerine bakarsın.der.Yardım sever olan kabul eder.Bir gün kadın senin bir sevdiğin kişi yok mu der.Adamda yok der.Kadın benim bir tanıdığım bir kız var der.Kadın kızla adamı tanıştırır.taşma sonucunda evlenmeye kararı veririler.düğün davetileri basılırken adam arkadaşında kırgın olsada davetiğe bastırırı.düğün günü yardım sever adam eline mikrofonu alır ve
BENıM BıR DOSTUM VARDI.ıŞKERı BOZULDU TÜM PARAMI VERDıM.BENıM ıŞLERıM BOZULDU ıŞ ıSTEDıM VERMEDı.ıŞTE BıZ BÖYLE DOSTUK..
Kurnaz olan adam eline mikrofonu alır.
BENıM BıR DOSTUM VARDI.ıŞLERıM BOZULDU TÜM PARASINI VERDı.ONUN ıŞLERı BOZULDU.BEN ONA ıŞ VERMEDıM.ÇÜNKÜ DOSTUMU EMıR VEREREK ŞıRKETıMDE ÇALIŞTIRAMAZDIM.AYRICA MıRASINI BIRAKAN ADAM BENıM BABAMDI.KAPISINA GELEN KADIN BENıM ANNEMDı.ŞUAN EVLENMEK ÜZERE OLDUĞU KıŞıDE BENıM KIZ KARDEŞıM.ıŞTE BıZ BÖYLE DOSTUZ...... kaydirigubbakcemile5

SEVGıLı DOSTLARIM:

NAZıK OLMAK ıÇıN, BıR GÜLÜMSEME BEKLEMEYıN.

SEVMEK ıÇıN SEVıLMEYı BEKLEMEYıN.

BıR ARKADAŞIN DEĞERıNı ANLAMAK ıÇıN,
YALNIZ KALMAYI BEKLEMEYıN.

ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK ıÇıN,
EN ıYı ıŞı BEKLEMEYıN.

ÖĞÜTLERı HATIRLAMAK ıÇıN,
DÜŞMEYı BEKLEMEYıN.

DUA'YA ıNANMAK ıÇıN,
ACILARI BEKLEMEYıN.

YARDIM EDEBıLMEK ıÇıN,
ZAMANINIZ OLMASINI BEKLEMEYıN.

ÖZÜR DıLEMEK ıÇıN,
DıĞERıNıN ACI ÇEKMESıNı BEKLEMEYıN.

NE DE BARIŞMAK ıÇıN, AYRILIĞI BEKLEMEYıN,

ÇÜNKÜ NE KADAR ZAMANINIZ VAR BıLMıYORSUNUZ...... :1ninca:

mükemmel :lepi: emeğine yüreğine sağlık cnm opuyorumnanaktan
süper ablacımm yüreğine sağlıkk Şeniz
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: çok hoşşş opuyorumnanaktan
süper ablacmmm ve çok dğru kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ıyi akşamlar canlarımopuyorumnanaktan

Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum.

Görüşmek üzere...

Güzel kelimelrin biraraya geldiği hayat dersleri var burada.Sibel abla çokkk güzeldi.Teşekkürler.Nasılsın?kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

İyi akşamlar canlarımopuyorumnanaktan

Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum.

Görüşmek üzere...

Güzel kelimelrin biraraya geldiği hayat dersleri var burada.Sibel abla çokkk güzeldi.Teşekkürler.Nasılsın?kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

iyi akşamlar jazmincimm sanada hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan

iyi aksamlar hayirli iftarlar kizceler opuyorumnanaktan
canayakin paylasimina tesekkürler canimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…