sağolasın dreecimmm...sen nasılsın? neler yaptın bgn? bayram hazılrıkları işte benim...:hulya:
iş başvurun vardı ya senin ne oldu dreemm..:uhm:iyiyim ablam çok şükür.bizde de bayram hazırlıkları var=))
napıım ablacım evde zaman geçirmeye çalışıyorum..
senağlamaopuyorumnanaktankıyamam sana ortim...yiniden geldim oh oh valla saclar boyaniyo kuaförler falan iyisiniz ne güzel biz burda öyle bos bos delikafaduldenahhhhh türkiyemin gözünü sevem orda bayram vallaalkisalkisalkishihoyyyt
iyi geceler ablacım nabzımıza veriyorsun yine şerbetleri ağzından bal damlıyor valla..2-3 kez okudum güzelmiş
off ablam hiç sorma yaa kalktım 1 bucuk saatlık yola gıttım.1 saat dınledık sorada baka baka döndüm yanii..başka projelerımızde değerlendiricez dediler.tabi yersennn...iş başvurun vardı ya senin ne oldu dreemm..:uhm:
off ablam hiç sorma yaa kalktım 1 bucuk saatlık yola gıttım.1 saat dınledık sorada baka baka döndüm yanii..başka projelerımızde değerlendiricez dediler.tabi yersennn...
hayırlısı deilmiş ablacım ama üzülüyorum böle gidip boş dönmeye(
üzülme canım benm...yerimsenibenher şeyde bir hayır ara...off ablam hiç sorma yaa kalktım 1 bucuk saatlık yola gıttım.1 saat dınledık sorada baka baka döndüm yanii..başka projelerımızde değerlendiricez dediler.tabi yersennn...
hayırlısı deilmiş ablacım ama üzülüyorum böle gidip boş dönmeye(
amin ablacımm inşallahh :Saruboceq: en yakın zamanda çıkarda bnde rahata kavuşurumm:Saruboceq: Şenizhayirlisi canim benim üzülme insallah sana da acik bir bereket sofrasi vardir rizkini alacak
birakma kendini rabbim her kulunun kismetini verir insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
dremm bir ara firsat buldugum zaman attiram sana bir
olur valla ablam çok sevinirim.anladım bn seni Şeniz Şeniz opuyorumnanaktananladinmi canim aciklayamiyom valla
öyle ablacımm kısmetimiz var bi yerde ama bakalım nerdee..CADIARZU Şenizüzülme canım benm...yerimsenibenher şeyde bir hayır ara...ortim sana attırıversin...süperdir kendisi...opuyorumnanaktan
bi de kendisini tanısan dreecim...kelimeler az gelir...alkisalkisalkis:lepibitoş ablamın yüreği mükemmel zaten ablacım en başta o yeter opuyorumnanaktan
tmm ablamm opuyorumnanaktanben senin özele yazarim tamam canimopuyorumnanaktan
tahmin edebiliyorum ablacım.bana o kadar yakın geliyosunuz ki anlatamam..sizinle konuşurken sanki yanımdaymışsınız gibi oluyorumm opuyorumnanaktanbi de kendisini tanısan dreecim...kelimeler az gelir...alkisalkisalkis:lepipuyorumnanaktan
ortim canimsin yaaaaaaa bu kadar metedilmeyi hakketsimse ne diyem artikin canina sagliklar olsunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?