İzmir Sohbetleri

ay benimde bu gün hüzünlenecegim tuttu aaaaaaaa hayret noluyo bilmiyom valla bosaldim of neyse yatamda yarina bi seyim kalmaz bazen oluyo böyle

amim ortim amin...sen de iyi ki varsın...iyi ki yolun düştü buraya...:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

ortim ben kactim tekrardan iyi geceler hayirli sabahlar olsun rabbim gönlünüzün bütün isteklerini versin insallah hayirli sahurlar dualarim sizinle :Saruboceqpuyorumnanaktan

benden size
canlarrrrrrrrrrr
Şeniz opuyorumnanaktan
canimsinnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
snde bnm ablamm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
SaĞol fıstıkiçim...Şeniz
Şeniz Şeniz
ay benimde bu gün hüzünlenecegim tuttu aaaaaaaa hayret noluyo bilmiyom valla bosaldim of neyse yatamda yarina bi seyim kalmaz bazen oluyo böyle

amin ablacım.bnde sibel ablama katılıyorum iyiki yolun düşmüş buraya bizde snn gibi yüreği güzel bi insanı tanımışızz ablacımm.opuyorumnanaktan

herdaim yeni güne mutlu ve umutlu kalkmanız,bütün kötülüklerin ve hüznün sizlerden hep uzakta olması dileğiyle opuyorumnanaktan

ben de kaçıom canlarım...gözlerim kapanıo benim de...iyi geceler olsun...mutlu sabahlara uyanalım inşallah...

amin bidenem...ben de aynı temennilerle seni öperem...Şeniz:CüvCüv:canımsın...alkisalkisalkis

3 ayrı yerde, 3 ayrı kişi ne kadar güzel sohbetler ediyoruz di mi canlarım yaa...maşalah demek lazım...sğolsun KK...alkisalkisalkisturkbayragi:enbuyukkk:

ben de kaçıom canlarım...gözlerim kapanıo benim de...iyi geceler olsun...mutlu sabahlara uyanalım inşallah...

inan ortim bu günde benim gözlerim durmuyo noldu bilmiyom e hadi hayirlisi hayirlarla sabahlarimizi dogur yarabbi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin bidenem...ben de aynı temennilerle seni öperem...Şeniz:CüvCüv:canımsın...alkisalkisalkis
snde bnm ablamm opuyorumnanaktan[ /COLOR]
iyi geceler ablalarım Şeniz opuyorumnanaktan
bnde kaçıyorumm ikinizde kocamannnn öpüyorumm hayırlı geceler,hayırlı sahurlarr..
yarın görüşürüz inşallahh :gitme: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
3 ayrı yerde, 3 ayrı kişi ne kadar güzel sohbetler ediyoruz di mi canlarım yaa...maşalah demek lazım...sğolsun KK...alkisalkisalkisturkbayragi:enbuyukkk:

aynen katılıyorum ablacımm :1hug::lepi: kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk: opuyorumnanaktan

valla öyle cok mutluyum sizlerle tanistigima iyki varsiniz canlarim dostsunuz dostumsunuz öptüm cok hayirli geceler hayirli sahurlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:

g, i t t i m b e n..... bir haber...kaybolan dila bebeğin cesedi, bursa sahilinde bulunmuş...
içim çok fena oldu bu haberi duyunca yaamafoldumben
Allahım ana babasına sabırlar versin inşallah :Saruboceq:

valla öyle cok mutluyum sizlerle tanistigima iyki varsiniz canlarim dostsunuz dostumsunuz öptüm cok hayirli geceler hayirli sahurlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:

sende iyiki varsın ablam hayırlı geceler :gitme: opuyorumnanaktan

günaydın güzel arkadaşlarım
hayırlı cumalar hayırlı günler dilerim
allah işinizi ras getirsin hep mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…