amim ortim amin...sen de iyi ki varsın...iyi ki yolun düştü buraya...:Saruboceq::Saruboceqöyle canim rabbim onlara ömürler versin hic birisinin eksikligini göstermesin fakat cok zor bir tek yasayan bilir rabbim cümlesinin yardimcisi olsun kimin ne sIkIntIsi varsa insallah tez zamanda kurtulur insallah sagolasiniz ya canlarim iyiki varsiniz opuyorumnanaktan
ay benimde bu gün hüzünlenecegim tuttu aaaaaaaa hayret noluyo bilmiyom valla bosaldim of neyse yatamda yarina bi seyim kalmaz bazen oluyo böyle
yapma ortim yaa...ben dün ağlaya ağlaya açıldım...senağlama:a015:
Şeniz opuyorumnanaktanbenden size
canlarrrrrrrrrrr
snde bnm ablamm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanimsinnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz ŞenizSaĞol fıstıkiçim...Şeniz
öyle canim rabbim onlara ömürler versin hic birisinin eksikligini göstermesin fakat cok zor bir tek yasayan bilir rabbim cümlesinin yardimcisi olsun kimin ne sIkIntIsi varsa insallah tez zamanda kurtulur insallah sagolasiniz ya canlarim iyiki varsiniz opuyorumnanaktan
ay benimde bu gün hüzünlenecegim tuttu aaaaaaaa hayret noluyo bilmiyom valla bosaldim of neyse yatamda yarina bi seyim kalmaz bazen oluyo böyle
amin bidenem...ben de aynı temennilerle seni öperem...Şeniz:CüvCüv:canımsın...alkisalkisalkisŞeniz opuyorumnanaktan
snde bnm ablamm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
amin ablacım.bnde sibel ablama katılıyorum iyiki yolun düşmüş buraya bizde snn gibi yüreği güzel bi insanı tanımışızz ablacımm.opuyorumnanaktan
herdaim yeni güne mutlu ve umutlu kalkmanız,bütün kötülüklerin ve hüznün sizlerden hep uzakta olması dileğiyle opuyorumnanaktan
ben de kaçıom canlarım...gözlerim kapanıo benim de...iyi geceler olsun...mutlu sabahlara uyanalım inşallah...
inan ortim bu günde benim gözlerim durmuyo noldu bilmiyom e hadi hayirlisi hayirlarla sabahlarimizi dogur yarabbi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
snde bnm ablamm opuyorumnanaktan[ /COLOR]amin bidenem...ben de aynı temennilerle seni öperem...Şeniz:CüvCüv:canımsın...alkisalkisalkis
3 ayrı yerde, 3 ayrı kişi ne kadar güzel sohbetler ediyoruz di mi canlarım yaa...maşalah demek lazım...sğolsun KK...alkisalkisalkisturkbayragi:enbuyukkk:
3 ayrı yerde, 3 ayrı kişi ne kadar güzel sohbetler ediyoruz di mi canlarım yaa...maşalah demek lazım...sğolsun KK...alkisalkisalkisturkbayragi:enbuyukkk:
snde bnm ablamm[ opuyorumnanaktan/COLOR]
iyi geceler ablalarım Şeniz opuyorumnanaktan
bnde kaçıyorumm ikinizde kocamannnn öpüyorumm hayırlı geceler,hayırlı sahurlarr..
yarın görüşürüz inşallahh :gitme: opuyorumnanaktan
içim çok fena oldu bu haberi duyunca yaamafoldumbeng, i t t i m b e n.....bir haber...kaybolan dila bebeğin cesedi, bursa sahilinde bulunmuş...
valla öyle cok mutluyum sizlerle tanistigima iyki varsiniz canlarim dostsunuz dostumsunuz öptüm cok hayirli geceler hayirli sahurlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:
g, i t t i m b e n.....bir haber...kaybolan dila bebeğin cesedi, bursa sahilinde bulunmuş...
günaydın güzel arkadaşlarım
hayırlı cumalar hayırlı günler dilerim
allah işinizi ras getirsin hep mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?