canım ablam yaa:teselli:
bizler burdan elimizden geldiğince yanında oluruz ablacım.belki yanındaymışız gibi olmaz yada sevdiklerine,yakınlarına benzemez belki ama biz hep yanındayız ablamm..Şeniz Şeniz Şeniz
ii geceler sıcak izmirimin güzel bayanları 1 bardak çay bana ve oğlumada var mı
icimde yasadiklarimi bir tk ben biliyom hayat lay lom da öyle degil cok zor böyle uzak yasamak anandan babandan kardesinden anam daha benim evimde bir bardak cayimi icemedi ortim canim her zaman rabbime dua edelim sevdiklerimizden ayri düsürmesin diye hasret birakmasin diye
amin canim benim amin insallahopuyorumnanaktanhoşgeldin gizemcimm opuyorumnanaktan
bitoş ablacım Allahım inşallah birgün memleketinize dönmeyi nasip etsin sizlere. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
merhabalar nasılsınız nasıl gidiyorr hayat biz artık oğlumla birbirimize kavuşmak için gün sayıyaoruzz allahın izniyle sağlıkla gelsin paşamda
merhabalar nasılsınız nasıl gidiyorr hayat biz artık oğlumla birbirimize kavuşmak için gün sayıyaoruzz allahın izniyle sağlıkla gelsin paşamda
şimdiden Allahım analı babalı büyütsün inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:merhabalar nasılsınız nasıl gidiyorr hayat biz artık oğlumla birbirimize kavuşmak için gün sayıyaoruzz allahın izniyle sağlıkla gelsin paşamda
oyyy çok az kalmışşş Dora'nın gelmesine....inşallah canım çok güzel bir miniş gelecek kalbime öyle doğuyo...:CüvCüv:inşallah ablacımm 25 gün sonra allah onuda nasip etsin inş.
sibel ablam son tarih 12 ekim bakalım önce sonra bilmiyom ama sata höre 12 ekimm allhım inş. sağlıkla göndersin meleğimi dünyayada başka bişi istemiyom
saol ablam sanada hayırlı geceler ve hayırlı cumalar ablammm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanlar ben kaciyom acayip uykum geldi esnemekten agzim ayrildi valla yarin görüsürük
mutlu olun mutlu kalin iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?