İzmir Sohbetleri

canimsin gercekten sagolasin ablam sizler yetiyorsunuz bana zaten opuyorumnanaktan

hoşgeldin gizemcimm opuyorumnanaktan

bitoş ablacım Allahım inşallah birgün memleketinize dönmeyi nasip etsin sizlere. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

merhabalar nasılsınız nasıl gidiyorr hayat biz artık oğlumla birbirimize kavuşmak için gün sayıyaoruzz allahın izniyle sağlıkla gelsin paşamda

ahh kıyamam ortime...:teselli:bugünümüze çok şükürler olsun...:Saruboceq:sen durumu bilion biraz...ama walla terapist gibi oldun bana...Şenizbak bu çiçekler sana...vereliniortak

hoşgeldin gizemcimm opuyorumnanaktan

bitoş ablacım Allahım inşallah birgün memleketinize dönmeyi nasip etsin sizlere. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
amin canim benim amin insallahopuyorumnanaktan
merhabalar nasılsınız nasıl gidiyorr hayat biz artık oğlumla birbirimize kavuşmak için gün sayıyaoruzz allahın izniyle sağlıkla gelsin paşamda

hayirlisi ile kavusursunuz insallah canim rabbim yardimcin olsun hayirlisiyla kucasina al insallah koklas yavrusunla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

gizom hoşgeldin canım...vereliniortakdoğum ne zaman tam olarak...hadi hayırlı doğumlar olsun inşallah...:Saruboceqora bebiş sağlıkla gelsin...:CüvCüv:

şimdiden Allahım analı babalı büyütsün inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sizede hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

inşallah ablacımm 25 gün sonra allah onuda nasip etsin inş.

sibel ablam son tarih 12 ekim bakalım önce sonra bilmiyom ama sata höre 12 ekimm allhım inş. sağlıkla göndersin meleğimi dünyayada başka bişi istemiyom

oyyy çok az kalmışşş Dora'nın gelmesine....inşallah canım çok güzel bir miniş gelecek kalbime öyle doğuyo...:CüvCüv:

canlar ben kaciyom acayip uykum geldi esnemekten agzim ayrildi valla yarin görüsürük
mutlu olun mutlu kalin iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…