İzmir Sohbetleri

valla canlarim su anda yaslarim akiyo yine ya ben bu
günlerde cok sulu gözlü oldum valla
yas ilerledikcemi oluyo ne bilmiyom offffffffff

ayy ablamm bnm yaa kıyamam sanaaaa mafoldumben
yapma böle ablacım üzme kendini bölee :teselli:

yarin bayram ne anam ne kardeslerim ne babam var yanimda tamam cok canim ailem varda
onlarda olsaydi cok iyi olurdu her bayram böyle canlarindan sevdiklerinden uzak sankihic erisemiyecekmis gibi hasret özlem seni asiyor valla

canlarım ben kaçar artık.....yarın erken kalkarım biraz.....yarın akşam burda ourum...sizi seviyorum canlarım.....şeker gibi bayramlarınız OLSUN.....mutluluğunuz daimi OLSUN....opuyorumnanaktan

yarin bayram ne anam ne kardeslerim ne babam var yanimda tamam cok canim ailem varda
onlarda olsaydi cok iyi olurdu her bayram böyle canlarindan sevdiklerinden uzak sankihic erisemiyecekmis gibi hasret özlem seni asiyor valla
cnm ablamm snde haklısın tabi özlem bambaşka ama böle harab etme kendini.inşallah bi gün hepsi yanında olur ablacımm..üzülme nolursunn:teselli::teselli:

canlarım ben kaçar artık.....yarın erken kalkarım biraz.....yarın akşam burda ourum...sizi seviyorum canlarım.....şeker gibi bayramlarınız OLSUN.....mutluluğunuz daimi OLSUN....opuyorumnanaktan

canım ablacım bnde kaçıyorum.yarın erken kalkıcam malum bayram ziyareti fln.bn 1-2gün olmıycam .o yüzden tekrardan bayramınız mübarek olsun.hayırlı bayramlar ablalarımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sizi çok seviyorum.Allaha emanet olun ablalarımm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…