yavrukuşum hşg....martta mı doğum hayırlısıyla.....cinsiyeti belli mi kuşum? martın kaçına doğum....:CüvCüv::CüvCüv:bende varım .....evimizin cadısı mart gibi kısmetse...cnm
bende varım .....evimizin cadısı mart gibi kısmetse...cnm
yavrukuşum hşg....martta mı doğum hayırlısıyla.....cinsiyeti belli mi kuşum? martın kaçına doğum....:CüvCüv::CüvCüv:
ay ahdi sağlıkla alırsın kucağına inşallah...zor mu geçiyo hamilelik..:gitme:
suyum canim hosgeldin sizlerinde bayramainiz mübarek olsun nasilsin ablamopuyorumnanaktanmerhaba dostlarımopuyorumnanaktan
hepinizin bayramı mübarek olsunopuyorumnanaktan2 gündür yogunluktan giripte msj yazamadım:gitme:
allah hepmize çoook bayramlar görmek nasip etsin..:Saruboceqpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bitoşummmmm hoş geldin ...
kızlar yaa yıkılıyo ortalık rüzgardan ...dışarda çok kötü rüzgar var...
hoşgeldin yavruşşş....nasılsın deruşım....bayram nasıl geçiyo....opuyorumnanaktaniyi gecler hanımlar iyi bayramlar
:roflol::roflol::roflol: kız grip değilim aman allah korusun..ayy ayyy suyumda gelmiş ...canım benim geçmiş olsun ....aman dikkat edin yaa ...kıyamam ...
suyum canim hosgeldin sizlerinde bayramainiz mübarek olsun nasilsin ablamopuyorumnanaktan
bitoşum hoşbuldum sağolasınopuyorumnanaktanben iyim çok şükür sizleri sormalıopuyorumnanaktan
hosbuldum ablammmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?