İzmir Sohbetleri

yavrukuşum hşg....martta mı doğum hayırlısıyla.....cinsiyeti belli mi kuşum? martın kaçına doğum....:CüvCüv::CüvCüv:

evet ablacım kısmetse farklı bidurum olmazsa martta cinsiyeti sanırım doktor bişeyler anladı ama 5 ekimde kontrolümüz var o zaman net bişey söylerim dedi..yani bilmiyoruz ..daha...bide 20 sinden sonra ablam bi 23 mart oluyo bi25 mart bakalım artık..

ay ahdi sağlıkla alırsın kucağına inşallah...zor mu geçiyo hamilelik..:gitme:

sağol bitanem evet baya bi zor ama dediğim gibi bu aralar daha rahatcayım...ama güzel zorluklar bunlar Allah isteyen herkese tattırsın şu mübarek gecede...

merhaba dostlarımopuyorumnanaktan
hepinizin bayramı mübarek olsunopuyorumnanaktan2 gündür yogunluktan giripte msj yazamadım:gitme:
allah hepmize çoook bayramlar görmek nasip etsin..:Saruboceqpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bitoşummmmm hoş geldin ...
kızlar yaa yıkılıyo ortalık rüzgardan ...dışarda çok kötü rüzgar var...

merhaba dostlarımopuyorumnanaktan
hepinizin bayramı mübarek olsunopuyorumnanaktan2 gündür yogunluktan giripte msj yazamadım:gitme:
allah hepmize çoook bayramlar görmek nasip etsin..:Saruboceqpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
suyum canim hosgeldin sizlerinde bayramainiz mübarek olsun nasilsin ablamopuyorumnanaktan
bitoşummmmm hoş geldin ...
kızlar yaa yıkılıyo ortalık rüzgardan ...dışarda çok kötü rüzgar var...

hosbuldum ablammmmopuyorumnanaktan

kuşum içimden bir ses erkek diyor bebikimize...:CüvCüv:koç burcu olacak desene.....severim koç burcu erkeklerini....büyük oğlum öledir....tam erkek gibi erkektir....:teytey:

ii bayramlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy ayyy suyumda gelmiş ...canım benim geçmiş olsun ....aman dikkat edin yaa ...kıyamam ...
:roflol::roflol::roflol: kız grip değilim aman allah korusun..
çok yogundum işlerim çoktu kk ya girmemle çıkmam bir oldu hep..bir sürü msj birikmiş,kimseye bayram msjı yazamadım daha henüz demek istemiştimkaydirigubbakcemile3
anca fırsat geldi ayaklarım ağrıyor berbat yoruldum..ama tatlı yorgunluklar olsun..:asigim:
sen nasılsın anlat bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…