İzmir Sohbetleri

Bunu yapmak için tarife gerek yok ama yine de söyleyelim, bilmeyen arkadaşlarımız için..

*fırın kabımıza ekmeklerimizi dizelim(ben kepek ekmeği kullandım)
*Diğer bir kaba da göz kararı peynir,yumurta,maydonoz,azıcık süt koyup çatalla ezelim .
*Ekmeklerin üzerine birer parça tereyağı sürüp ,harcımızdan dağıtalım yeterince..
*Fırında kızarana kadar pişirelim..

Afiyet olsun

ortim bak bu tarifi yaptım bu sabah için....çok nefis oldu....bilirsin zaten ama yine paylaştım....

paylasman iyi oldu ortim sagolasin
ara sira degisik seyleri paylassak burda cok güzel olur valla
lezzetlidir eminim biliyorumda hic denemedim bir deneyim bakam bende
sagolasin ortimmmmopuyorumnanaktan

Dene ortim aklıma geldi sana da söylemek....ekmekleri dilim kesitm....üstüne becel sürdüm...sonra bir kasede peynir, bir yumurta biraz süt koydum...hafif karıştırdım....üstlerine sürdüm....fırında kızarana kadar kaldıar....eminim çok seveceksin....bi de basit ve masrafsız....afiyet olsun....

canim ortim beni de düsünürmüs ay kiyamam ben sana :1hug:
deneyecegim muhakkak eminim güzel olmustur cokacimcoook
sen yaparsinda olmazmi hamarat ortim benim yerimseniben

sağol sibel ablam bende inan çok özledim ama işe başladığımdan beri zaman nasıl geçiyor anlamıyorum çoook yoğunum gündzleri girme şansım zaten yok ama akşamları da ev eş çocuk derken zaman daha da çabuk geçiyor.çalışıyorum işte inşş ilerisi daha güzel olacak

bitoooosummm ablammm senide çok özledim her girdiğimde görüşürdük uzak kaldık inşş daha sık gelebilirim bundan sonra sen nasılsın iyimisin

hoşgeldin canım nerelerdesin kızın nasıla.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…