amin cnm....iyi yere çıktı sayılır çok şükr...:Saruboceq:hayırlı olsun sibel ablam istanbula çıkmış en azında süper valla....inş hayırlısıyla bitirir sende destek olursun
deruş noldu ablam neden kötüsün aaa.....:1shok:iyi olmaya çalışıoruz biraz bugün kötüyüm
ya sibel ablam akşamüstünden beri karnıma bie yumurtalık yerlerime böle bıçak saplıolar midem bulanıo ellerim buz gibi üşüom en son çişimden de azcık kan geldi
iyi geceler canim her zaman bekliyoz özletme opuyorumnanaktankısa olsu bugun ama benim çıkmam lazım sonra sabahları zor kalkıyorum öpüyorum herkesi görüüşmek üzere iyi geceler mucxxxxx
ya sibel ablam akşamüstünden beri karnıma bie yumurtalık yerlerime böle bıçak saplıolar midem bulanıo ellerim buz gibi üşüom en son çişimden de azcık kan geldi
serminim kendine iyi bak canım benm....iyi geceler olsun...bizi unutma tatlım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankısa olsu bugun ama benim çıkmam lazım sonra sabahları zor kalkıyorum öpüyorum herkesi görüüşmek üzere iyi geceler mucxxxxx
deruşcum idrar yollarını üşütmüşsün gibi duruyo....sıcak tut karnınıi kasıklarını, ayaklarını,,,,bol da su iç tatlım....:teselli:ya sibel ablam akşamüstünden beri karnıma bie yumurtalık yerlerime böle bıçak saplıolar midem bulanıo ellerim buz gibi üşüom en son çişimden de azcık kan geldi
yok balacım daha önce baya uzun bi süre kum döktüm bu fena bişey yarın doktorumu arıcam bakalım
sibelciğim oğlunun ne zaman gideceği belli oldumu
yok balacım daha önce baya uzun bi süre kum döktüm bu fena bişey yarın doktorumu arıcam bakalım
vallahi ablacım bakan körlere döndüm ben bugün kusura bakma
saol ablacım allah hepimize sağlık sıhhat versin
ayyyyyyyyy deremim gelmis hosgelmissssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?