İzmir Sohbetleri

kısa olsu bugun ama benim çıkmam lazım sonra sabahları zor kalkıyorum öpüyorum herkesi görüüşmek üzere iyi geceler mucxxxxx

ya sibel ablam akşamüstünden beri karnıma bie yumurtalık yerlerime böle bıçak saplıolar midem bulanıo ellerim buz gibi üşüom en son çişimden de azcık kan geldi

ya sibel ablam akşamüstünden beri karnıma bie yumurtalık yerlerime böle bıçak saplıolar midem bulanıo ellerim buz gibi üşüom en son çişimden de azcık kan geldi

canım belki kum döküyorsundur ağrısı çok kötüdür yanlarına ağrı atıyormu:1hug:

kısa olsu bugun ama benim çıkmam lazım sonra sabahları zor kalkıyorum öpüyorum herkesi görüüşmek üzere iyi geceler mucxxxxx
iyi geceler canim her zaman bekliyoz özletme opuyorumnanaktan

gecmis olsun canim benim doktora gitmen gerekiyor bitanemm:çok üzgünüm:

serminim kendine iyi bak canım benm....iyi geceler olsun...bizi unutma tatlım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
deruşcum idrar yollarını üşütmüşsün gibi duruyo....sıcak tut karnınıi kasıklarını, ayaklarını,,,,bol da su iç tatlım....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…