İzmir Sohbetleri

AZRA NASILSIN CANIM....görüşemedik bgn? okeyin aranan 4.cüsü azra oldu canlarım....süper....kaydirigubbakcemile5

burdayım canlarım bi yere gitmedim tüp bebek topiğine giriyorum arada kızlar haftaya perşembe eşimin doğum günü nasıl bir sürpriz yapıyım sizce bana akıl verirmisiniz zahmet olmazsa.

burdayım canlarım bi yere gitmedim tüp bebek topiğine giriyorum arada kızlar haftaya perşembe eşimin doğum günü nasıl bir sürpriz yapıyım sizce bana akıl verirmisiniz zahmet olmazsa.

tebrikler canim cok begendigi hoslanacagi bir süpriz olabilir mesela hic beklemedigi
birsey olursa mutlu olur sanirim

azracım saat, cüzdan, gömlek-kravat, ya da ihtiyacı olan bir şey olabilir....aklıma gelirse yazarım yine...

dream canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle .yeni yaşın hayırlı ve uğurlu olsun tatlım
çok saol tatlımmm opuyorumnanaktan

evet ortim dreecim bizim minik kuşumuz bak bu güzel kuş gibi....hihoyyytŞenizalkisalkisalkis

canım ablam benim yaa sizi cokkkkk seviyorum ben yaa opuyorumnanaktan

ablalarım bn bu akşam erken cıkıyorum arkadasımdayımm gırmeye calısırımm gece yınee cok öptüm sizleri..unutmayın sizi çok seviyorum ii gclrr

kızlar ben çıkıyorum canlarım bugün midemden rahatsızım fazla oturamayacağım hadi size iyi geceler ballarım yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…