sagol ablam bende iyiymkstmn nassin canimcim
ne güzel enım annemde benı gormeye gelse keşke:çok üzgünüm:nur evt canım benm....cumartesi günü gidiyoruz nasipse....:)
ortim cumartesi gidiyonmu aaaaaaaa nasil yanin yaaa
delikafadulden
Bize kaldın artık:jeyyar:
anlamadim canimcimmmmmmmmmmkafamçokkarıştı
ben cıktım artık sizlere iyi geceler bye
Tanıştırayım.Yeni okey arkadaşınkaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemus
memnun oldum canim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Tanıştırayım.Yeni okey arkadaşınkaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemus
ben cıktım artık sizlere iyi geceler bye
ortim ben bir yere gitmiom....kaydirigubbakcemile2gidenler gitti zaten....kaydirigubbakcemile3 KK kovmadan gitmem....delikafaduldenstraw sen de gel arada bir yannız bırakma bizi.....:hulya:kalam valla hep beraber götürürük ne güzel topicigimizi arada ortimde gelir demi ortimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanortim ben bir yere gitmiom....kaydirigubbakcemile2gidenler gitti zaten....kaydirigubbakcemile3 KK kovmadan gitmem....delikafaduldenstraw sen de gel arada bir yannız bırakma bizi.....:hulya:
ortim ben bir yere gitmiom....kaydirigubbakcemile2gidenler gitti zaten....kaydirigubbakcemile3 KK kovmadan gitmem....delikafaduldenstraw sen de gel arada bir yannız bırakma bizi.....:hulya:
ortim ben bir yere gitmiom....kaydirigubbakcemile2gidenler gitti zaten....kaydirigubbakcemile3 KK kovmadan gitmem....delikafaduldenstraw sen de gel arada bir yannız bırakma bizi.....:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?