İzmir Sohbetleri

canlarim ben kaciyom agrim var gripte oldum acayip halsizim yarin görüsürüz insallah
öpüyom cok saglicakla kalin opuyorumnanaktan

erken yatam belkim biraz iyi olurum yarin calisamam yoksam :sinifsinif:
sen sagol canim derusum tekrar gecmis olsun :bbopuyorumnanaktan

saglicakla mutlulukla güzelliklerle kalin canlarim
hayirli mutlu sabahlariniz olsun insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

deruşçum grip mi oldun....benical diye bir ilaç var ondan al....soğuk algınlığına süper....geçmiş olsun cicim....a.s.

ortim cok kalmak isterem fakat hic halim yok
agrim var sabaha görüsürük can ortim insallah
kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:çok üzgünüm:

ortim cok kalmak isterem fakat hic halim yok
agrim var sabaha görüsürük can ortim insallah
kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:çok üzgünüm:
ahh kıyamam ortime.....sen de benical iç....bilmiyorum orda başka markalar da vardır....kendine dikkat et....çok öptüm...geçmiş olsun ortime....a.s.:1hug:Şeniz

ahh kıyamam ortime.....sen de benical iç....bilmiyorum orda başka markalar da vardır....kendine dikkat et....çok öptüm...geçmiş olsun ortime....a.s.:1hug:Şeniz

ay canim sin ortim cok tesekkürler sagolasin ilaclar aldim bu gün
iciyorum insallah yarin daha iyi olurum insallah öptüm cok canimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

buradan minik kuşum dıptısdıptısın doğum gününü kutlamak isterim. bu doğum gününde ayrıyız. allah ayırmasın. kardeşini ziyarete kocaeline gitmişti. opuyorumnanaktan

merhaba dostlar nasılsınız:gitme:
ben çok üzgünüm mafoldumben
citosun bebeğine çok üzüldüm bugün mafoldumben
sürekli aklımda allah yardımcı olsun:gitme:

hoşbuldum sibel ablam.evet karnında ölmüş bizde tam net bişey bilmiyoruz kendisi yamzış bebegimi kaybettim diye ziyaretçi defterine..ordan görmüş millet hemen duyuldu tabi ama haber doğru malesef(

Bazen bebekte bir sakatlık varsa doğa onu elimine ediyormuş bu yolla....bizim de bir tanıdık bu şekilde kaybetmişti ve ölü doğum yapmıştı.....bebeğin beyinciği tam oluşmadığı için ölmüş demişlerdi....sonradan bir kızı oldu ama o sağlıklı ve yaşıyor....böyle bir durum muydu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…