İzmir Sohbetleri

valla dizim agriyor ortim dün baya kötüydü hic yürüyemedim
simdide sag elimin isaret parmagimin eklem yeri sisti agriyor acaba diyorum eklem
romatizmasi mi var anlamadim su rontgene bi gidemde bakam

Allah allah benim de şişmişti bir keresinde ellerimin eklem yerleri ortim...ama bii çıkmadı....sonra geçti kendiliğinden....dr dediki, bazen tıp çaresiz kalıyor böyle durumlarda....teşhis bile koyamadılar geçip gitti...herkesin bişeylere vereceği bünyesel cvp ayrıymış.....ama sen yine de git bir göster canım benm....

gercekten öyle ortim benim gittigim doktorda hic bir sey koyamadi bu agriya tam olarak anliyamadim dedi onun icin emara gönderdi simdide parmagim oldu valla bir sey anlamadim noluyor diyorum birde grip oldum dünden beri acayip bogazim yaniyor agriyor öksürük hapsirma of gercekten sinir oldum ortim valla neyse allah beterinden korusun :Saruboceqpuyorumnanaktan

hastamısınız kızlar geçmiş olsun haepiniz hava bi güzel oluyo bi soğuk ne giyiceğimizi şaşırdık

Dream doğum günün kutlu olsun canım.ınşallah mutlu,huzurlu ve sevdiklerinle nice yıllar birlikte olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…