İzmir Sohbetleri

selam millet deruşum hayırdır neyin var...cnm ...bitoşum desibelim sizleride çookkk öpüyorum.

ya kıslar annem tutturdu seni nie istemeye gelmio ilyasdedi ben seni idare edemem artık eğer istemeye gelmezse görüşmüceksin dedi dediğini yapar ilyas hasta onu görebilecekmiyim hiç bilmiorum kafayı yemek üzereyim

yok ablacım bu sefer ötekilere benzemio keşke işim olsaydı arıorum bulamıorum ön muhasebe sertifikamda var olmuo yok yok yok sanki acı çekmem gerekio

KIVIRMAK BUDUR
Amerika'da bir supermarkette, musteri yarim kivi satin almak istiyor.
Tezgahtar bunun mumkun olmadigini soyluyor. Kavga cikiyor.
Tezgahtar kosarak mudure cikiyor:
- "Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor "
der demez soyle bir arkasina donunce ne gorsun !!
Musteri arkasindan gelmis, ensesinde duruyor...
Tezgahtar hemen musteriyi isaret ediyor:
- "Bu beyefendi de diger yarisini almak istiyor, efendim..."
Mudur durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gonderiyorlar.
Mudur bir saat sonra tezgahtari cagirtiyor:
- "Tebrik ederim, cok zeki davrandin, iyi idare ettin. Nerelisin sen?"
- "Brezilya'liyim efendim..."
- "Amerika'ya niye geldin?"
- "Brezilya cazip bir yer degil efendim, orada insanlar ya orospu, ya da futbolcu oluyor..."
- "Biliyor musun, benim karim da Brezilyali...!!!"
- "Yaa oyle mi, acaba kariniz hangi takimda futbol oynuyor???

deruşcum üzme kendini inşallah herşey hallolur biran önce annende senin üzüldüğünü görüp vazgeçer kararından canım eminim

ablam telefonun olmadımı daha yaaaa konuşamadık bi türlü..
kızlar fıkralar bana gelen meiller hoşuma gidenleri sizlerle paylaşmak istedim..
ablam valla olmuyor ya arada oluyor gibi kapaniyor telefon sirketinden birini cagiracagiz sorma canim patladi valladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…