hoşgeldin sehercim ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın?
ne iyi ettin cakılım....okeyin 4.sü sensin artık.....kaydirigubbakcemile5bende iyiyim ablacım özledim sizi bır bakıyım dedım ne yapıyorsunuz diye:kedi:
seherim hoigeldin kankam.....:)))
seherim canim hosgeldin nasilsin bidenem
hoşgeldin seher nasılsın :))
mrb nasılsınız bugün yarın çok yoğunum yarın akşama misafirim var yemekli bugün alışveriş zeytinyağlıları bugün yaptım tatlını da yaptım yarın sıcaklar kaldı cumartesi de valiz hazırlıycam kızıma gidiyoruz 1 ay toruna biz bakacağız eşimle hazırlıklar son sürat devam yani bulaşık makinemde bozuldu gibi su içinde dolu duruyor hiç başınıza geldimi ne yapılabir tamirci çağırmadan önce ne olur gilginiz varsa paylaşın
kusum gelmis hosgelmis ay canim hamisim benimmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mrb nasılsınız bugün yarın çok yoğunum yarın akşama misafirim var yemekli bugün alışveriş zeytinyağlıları bugün yaptım tatlını da yaptım yarın sıcaklar kaldı cumartesi de valiz hazırlıycam kızıma gidiyoruz 1 ay toruna biz bakacağız eşimle hazırlıklar son sürat devam yani bulaşık makinemde bozuldu gibi su içinde dolu duruyor hiç başınıza geldimi ne yapılabir tamirci çağırmadan önce ne olur gilginiz varsa paylaşın
ooo ben gittiğimden beri baya kalabalık olmuş burası seher hoşgeldin cnm .
hb canım nabersın epeydir görüşemedik
ne iyi ettin cakılım....okeyin 4.sü sensin artık.....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?