İzmir Sohbetleri

mrb nasılsınız bugün yarın çok yoğunum yarın akşama misafirim var yemekli bugün alışveriş zeytinyağlıları bugün yaptım tatlını da yaptım yarın sıcaklar kaldı cumartesi de valiz hazırlıycam kızıma gidiyoruz 1 ay toruna biz bakacağız eşimle hazırlıklar son sürat devam yani bulaşık makinemde bozuldu gibi su içinde dolu duruyor hiç başınıza geldimi ne yapılabir tamirci çağırmadan önce ne olur gilginiz varsa paylaşın

slm canım alt kapagı acmaya calış bışeyler birikintı yapmış olabılır

kusum gelmis hosgelmis ay canim hamisim benimmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet geldi kesinlikle sadece servisini çağırın ablacım.ben bi tamirci çağırdım ufacık bi arızayı dünyanın işine çevirdi salak herif...Çok üzgünüm çoook

hb canım nabersın epeydir görüşemedik

evet cnm bu aralar eşim gündüzleri evdeydi bende biraz rahatsızdım bikaç gündürde doktor kontrollerim felan vardı hiç imkanım olmadı ...hep bundan sonra daha sık gircem diyorum olmuyo koşuşturmlar bitmiyoki..

hosgeldin canim kolayliklar versin rabbim
hayirli yolculuklar olsun insallah
benimde makinam olmustu öyle yapiliyor fakat
burda tamir cok pahali oldugu icin yeni aldimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey:kızlar ben cıkmak zorundayım yarın erken kalkacam hepiıze iyi sohbetler gülen yüzleriniz hiç solmasın

sağolun arkadaşlar kuuşum geçmiş olsun canım arkadaşlar peki alt kapak nasıl açılıyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…