üzülme cnm yaa dediğin gibi ablam sağlıklı,huzurlu olsun da mesafeler dert olmasınn:)burda derkenCADIARZU İSTANBUL yane demi mafoldumbengördünmü dream:çok üzgünüm:ablam sağlıklı ol,canın sağ olsun gönüller bir oldukça mesafeler anlamsız olur sağ olduğumuz müddetçe elbet buluruz birbirimizi...opuyorumnanaktan
bnde seni çok seviyorum ablammmm ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanevettt ben hepinizi çok ama çok S E Vİ Y O RU M......Şenizopuyorumnanaktan:asigim:a.s.hihoyyyt
ben kaçıyorum kızlar herkeze iyi geceler kendinize çok iyi bakın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
üzülme cnm yaa dediğin gibi ablam sağlıklı,huzurlu olsun da mesafeler dert olmasınn:)
bnde seni çok seviyorum ablammmm ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
keşkee cnmm inşallah günün birinde görüşürüzz opuyorumnanaktankesinlikle cnm benim aslında gönül herkesi bi arada istiyo keşke seninlede bigün görüşebilsek ..herkesi tanımayı isterdim...yerimseniben
snde benim canımsın ablammmmŞeniz Şeniz Şenizopuyorumnanaktankusum dremim okeyin dörtlüsü canim benim o
buketttcanım bebiş,n adı ne olacak,,,
ablacım kısmetse dedesinin adın koycaz Alaaddin...yanına isim koyup koymamakta kararsız kaldık...ama 2. bi ismi olursada kısa bişey olur..
hayırlı geceler olsun ablamm.Allah rahatlık versinn çookkk öpüyorumm iyi gecelerr opuyorumnanaktancanlarım ben kaçıorum her sabah 7 de kalkıyoruz.....hepinize en guzel geceler.....en mutlu yarınlar olsun.....opuyorumnanaktan
ne güzelll....ismiyle yaşasın bebşimiz....:CüvCüv:
bugün çok halsizim. galiba grip olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?