yazdım ablam olmuşmu :dance:
hayır ablam yaa arada gidip gelirim.....sibelciğim hep istanbuldamı kalacaksın canım
çakılım SÜPERSİN.....:lepi:alkisalkisalkisyazdım ablam olmuşmu :dance:
hayır ablam yaa arada gidip gelirim.....baksana kuşum burayı yakacak sonra.....kaydirigubbakcemile3Şeniz
olmuş kız çok güzel olmuş hadi bakalım...zemuszemus hanginiz açacak elisositososito
kusummm ama ablam hep ordaa biz napıcaz o zamann :uhm:
AYY canımkıyamam sana......sevilmek ne guzelmiş....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyaneee olmaz olamaz öyle şey biz ne yparız sensiz..şaka değilya ..ama zaten çok üzüldüm gittin diye herzaman görüşme imkanımız olmasa bile yakında olduğunu bilmek ayrı bişey ...valizli güzelim benimŞeniz
başladı 1 hafta oldu....turkbayragisibelciğim doktor oğlumuz göreve başladımı başladıysa hayırlı olsun canım
bu 6 ay böle olacak dreecim ama daha çokburda......:hulyakusummm ama ablam hep ordaa biz napıcaz o zamann :uhm:
ya ama, ama artık hep ordamafoldumben buraya artık oraya geldiği gibi gelcek:çok üzgünüm:
bu benm için çok güzel bi haber ablacımm opuyorumnanaktanbu 6 ay böle olacak dreecim ama daha çokburda......:hulyapuyorumnanaktan
ablam hiçbirimizi yalnız bırakmaz canm merak etme senn:teselli:
kuuşum nasıl gidiyor hamilelik oğluşun oluyormuş çok sevindim allah tamamına erdirsin canım allah hayırlı evlat nasip etsin canım oğluşuna ne öreyim yelek hırka ne istersin
AYY canımkıyamam sana......sevilmek ne guzelmiş....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kesinlikle güzel ablam sen sevilmiycek hatunmusunsositososito
başladı 1 hafta oldu....turkbayragi
hayırlısı olsun ablam Allah hep başarılarını göstersin:Saruboceq:benim kuzucuklarımda mürgizablamla,senin evlatların gibi olsun bende hep gurur duyayım inşallah hep onlarla..:Saruboceq:
bu 6 ay böle olacak dreecim ama daha çokburda......:hulyapuyorumnanaktan
ben kaçıyorum kızlar herkeze iyi geceler kendinize çok iyi bakın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
ben kaçıyorum kızlar herkeze iyi geceler kendinize çok iyi bakın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?