İzmir Sohbetleri

hayır ablam yaa arada gidip gelirim.....baksana kuşum burayı yakacak sonra.....kaydirigubbakcemile3Şeniz

yaneee olmaz olamaz öyle şey biz ne yparız sensiz..şaka değilya ..ama zaten çok üzüldüm gittin diye herzaman görüşme imkanımız olmasa bile yakında olduğunu bilmek ayrı bişey ...valizli güzelim benimŞeniz

kuuşum nasıl gidiyor hamilelik oğluşun oluyormuş çok sevindim allah tamamına erdirsin canım allah hayırlı evlat nasip etsin canım oğluşuna ne öreyim yelek hırka ne istersin

AYY canımkıyamam sana......sevilmek ne guzelmiş....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sibelciğim doktor oğlumuz göreve başladımı başladıysa hayırlı olsun canım
başladı 1 hafta oldu....turkbayragi
kusummm ama ablam hep ordaa biz napıcaz o zamann :uhm:
bu 6 ay böle olacak dreecim ama daha çokburda......:hulyapuyorumnanaktan

sibelciğim allah hayırlısını versin hep çocuklarımıze göre hayatımız şekilleniyor allah acıların göstermesin hangi yaşta olurlarsa gözümüzde hep çocuklar

kuuşum nasıl gidiyor hamilelik oğluşun oluyormuş çok sevindim allah tamamına erdirsin canım allah hayırlı evlat nasip etsin canım oğluşuna ne öreyim yelek hırka ne istersin

ayyy güzellik abidesi ablam benim evet erkekmiş ..kaydirigubbakcemile3inşallah önce sağlıklı olsunda..ablam yapmış kadar oldun gerçekten söylemen bile çok sevindirdi beni çoook hemde çok öptüm ..a.s.opuyorumnanaktan

burda derkenCADIARZU İSTANBUL yane demi mafoldumbengördünmü dream:çok üzgünüm:ablam sağlıklı ol,canın sağ olsun gönüller bir oldukça mesafeler anlamsız olur sağ olduğumuz müddetçe elbet buluruz birbirimizi...opuyorumnanaktan

ben kaçıyorum kızlar herkeze iyi geceler kendinize çok iyi bakın öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…