hoşbuldum ablalarımmmm opuyorumnanaktan
sibel ablam ,bitoş ablam ve çakıl nasılsınızzz opuyorumnanaktan
iyiyim canım benim sen nasılsınn :))hoşgeldin dreamcım nasılsın canım?
dreee yapma ablam yaa.....senağlamasen geç giriyosun ya bazen ölyle düşündüm ben....seni unutmam için güneşin batıdan doğması gerekir....akannehir
canim senin adin gecmesede hep aklimizdasin bidenem düsünüyordum dremimiz gelir deyinzemuszemusopuyorumnanaktan
biitom, ben, dream, çakıl.... BİZ OKEYİN DÖRTLÜSÜYÜZ BUNDAN BÖYLE.....Hepimiz birimiz, bnirimiz hepimiz için VARIZ....kaydirigubbakcemile5
bizde aynen dremim bu zamanda gercek dost gercek arkadas gercek sirdas bulmak o kadar zorki bulunmuyor sizleri tanimaktan bende cok mutluyum iyiki varsinizopuyorumnanaktan
iyiyim canım benim sen nasılsınn :))
ahh bnm canım ablalarım yaaa sizi o kadar seviyorum ki anlatamam..
sözler yetmez gerçekten.sölediklerinizdende o kadar eminim i iyiki varsınızz iyiki sizleri tanıdımmmŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
ayrıca sibel ablacımm güzel sözün beni kabimden vrdu cok tşkr ederimmopuyorumnanaktan
bizde aynen dremim bu zamanda gercek dost gercek arkadas gercek sirdas bulmak o kadar zorki bulunmuyor sizleri tanimaktan bende cok mutluyum iyiki varsinizopuyorumnanaktan
bende iyiyim dreamcım sagolasın vallahı voltran gıbı olduk kızlar:roflol:
evet ablacım cok haklısın bende ıyıkı buraya gırıp sızlerı tanımısım dıyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?