İzmir Sohbetleri

canim senin adin gecmesede hep aklimizdasin bidenem düsünüyordum dremimiz gelir deyinzemuszemusopuyorumnanaktan

biitom, ben, dream, çakıl.... BıZ OKEYıN DÖRTLÜSÜYÜZ BUNDAN BÖYLE.....Hepimiz birimiz, bnirimiz hepimiz için VARIZ....kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin dreamcım nasılsın canım?
iyiyim canım benim sen nasılsınn :))
dreee yapma ablam yaa.....senağlamasen geç giriyosun ya bazen ölyle düşündüm ben....seni unutmam için güneşin batıdan doğması gerekir....akannehir

canim senin adin gecmesede hep aklimizdasin bidenem düsünüyordum dremimiz gelir deyinzemuszemusopuyorumnanaktan

ahh bnm canım ablalarım yaaa sizi o kadar seviyorum ki anlatamam..
sözler yetmez gerçekten.sölediklerinizdende o kadar eminim i iyiki varsınızz iyiki sizleri tanıdımmmŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
ayrıca sibel ablacımm güzel sözün beni kabimden vrdu cok tşkr ederimmopuyorumnanaktan

bizde aynen dremim bu zamanda gercek dost gercek arkadas gercek sirdas bulmak o kadar zorki bulunmuyor sizleri tanimaktan bende cok mutluyum iyiki varsinizopuyorumnanaktan

bizde aynen dremim bu zamanda gercek dost gercek arkadas gercek sirdas bulmak o kadar zorki bulunmuyor sizleri tanimaktan bende cok mutluyum iyiki varsinizopuyorumnanaktan

evet ablacım cok haklısın bende ıyıkı buraya gırıp sızlerı tanımısım dıyorumopuyorumnanaktan

taniyarak dost zannedip yanilan o kadar insan varki
ben sizleri o kadar iyi taniyorumki tanismadan ortim haric böyle dostluk baska
iyiki vasiniz canlarim hep olun emikaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:

bende iyiyim dreamcım sagolasın vallahı voltran gıbı olduk kızlar:roflol:

evet ablacım cok haklısın bende ıyıkı buraya gırıp sızlerı tanımısım dıyorumopuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…