İzmir Sohbetleri

ablacım çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık.biz depremden sonra evimiz yıkılınca izmire taşınmıştık babam buralı zaten evimiz bitince akrabalar falan burda olduğu için ailem tekrardan dönmek istedi bizde dönmek zorunda kaldık kısaca böyle ablacım ama izmiri çok özledim sen izmirin neresinde oturuyorsun ablam?

şimdi yakın sayılırız o zaman ablam aramızda 2,5 saatlik yol var zemuszemus istanbulda bulunma sebebin nedir ablacım özel değilse tabi.şu anda calısmıyorum ablacım evdeyim annem rahatsız bu aralar onunla ilgileniyorum yanlız bırakamıyorum pek

geçmiş olsun anneciğine.....oğlum dokuz eylüğl tıptan mezun oldu haz.randa...10 gün önce de istanbulda sağlık ocağında mecburi hizmet olarak göreve başladı....ondan burdayız şimdi sana da yakınız çakılım....annenin hastalığı ne canım benm...

çok teşekkür ederim ablacım annemin astımı var bayramda bir üşüttü gögsüne indi bayramdan beri acillere taşınıyoruz halen düzelemedi oğlununda görev yeri hayırlı olsun ablacım.o zaman senin bir ayağın istanbulda olucak artık ne güzel yolun buralara düşerse beklerim ablacım herzaman

çok geçmiş olsun....biraz pis bir hastalık her şeyden nem kapar....dikkatli olsun....sigara dumanı, deterjan kokusu vs..uzak durmalı bilirsiniz zaten....inşallah ablacım ama sen de bu tarafa gelirsen haberleşiriz...arada bir izmire de gidecem tabii eşim orada....

sagol ablacım evet hep dikkat gerektiren bır hastalık elinden geldiği kadar dikkat etmeye calısıyorda işte bır anlık bır dıkkatsızlık sonucu bu hale geldı maalesef ama inşallah en kısa zamanda düzelir bende çok üzülüyorum annemi o halde görünce ablacım tabıkı haberleşırız ablacım yazları gelıyorum zaten istanbula akrabalarımız falan var siz istanbulun hangi semtindesiniz pekı ablam?

inşallah ablacım bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalısıyorum.sen çalışıyormusun peki ablam?

iyi aksamlar güzelleropuyorumnanaktan
cakilim gecmisler olsun annecigine:Saruboceq:insallah rabbim sagliklar versin:Saruboceq:
ortim caney nassin özledim valla:1hug:
ev cadisi hosgeldin canima.s.

ev caddımmmnerdesin sennn? ahhh benm güzel kızım gelmiş.....kaydirigubbakcemile3hoşgelmiş......canımsın.....daha da gitme başka yerlere.....:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…